#53 Barış Alper Yılmaz

Suclu, Baris'i taraftarin onune atan, maasina zam yapan yonetimdir. Sureci berbat yonettiler. Taraftar da bi akillansa artik. Baris'i isliklamak cozmuyor isi. Aptal aptal isler.

bazı olaylar var ki sulh içinde çözülemeyeceği ayan beyan ortadadır
ekran karartıp , antremana çıkmayana adama sen gerekli yaptırımı uygulayıp cezasını kesmezsen bu karakterde ki herif bunların çok daha fazlasını yapar zaten
forumda ki çok bilmiş romantik arkadaşlara göre tüm mesele büyük başkan dursunun önderliğinde ve okan hocamızın sayesinde kolayca çözülmüştü alın size çözüm
8 maç 0 gol 0 asist mi kaç bu arkadaşın istatistiği ve hala ilk 11 .

Sıfırlayın piyasa değerini de rahatlayak hep beraber. Dün statta olsam bende taraftarı ıslıklardım mal gibilerdi çünkü.

Teklif varken satılsın ipler koptu daha dikiş tutmaz demiştik. Şu anda 20 m bile etmeyecek bi topçuya dönüştü
Transfer dönemi açılmaya yakın eski barışın daha iyi halini gösterecek her türlü iddiasına da girerim. Bilincinde tüm olanların ve pozisyonların. Amacı burada kalmak olduğunu düşünmüyorum zam yapıldı ama kafada hala buradan gitmek var.
Çevresi buna bir statü yaratıyor şapkalar, broşlar falan. Bir marka yaratılmaya çalışılıyor hedefi burada alacağı 3-4 milyon değil direkt 10 milyonu kafaya koymuş. Paranın dağıtılacağını düşünüyorduk da şuan hissettim 10 üzeri açıktan para dağıtılacak bu arkadaşın alacağı net 10 milyon muhtemelen.
O nedenle 1 aralık sonrası sen barışı izle, gitmesin 60-70 milyon diye yazıp duracağız.

"Mental" denilen sihirli kelimeyi kullanmış. :)
Birileri ile hikayesi aynı ilerliyor. Buradan dönüp her şeyin eskisi gibi olma ihtimali yok.

satılmadığı gün takım 1 seviye geriye gitti. leş gibi performansıyla her maç 11 oynatan hocaya da yazar.

Bu tür Polyanna'lar olmaya devam ettiği müddetçe umulmadık bariyerler bir tarafımıza monte olmaya devam eder.

Geri
Üst Alt