#53 Barış Alper Yılmaz

1767868781266.webp

Umarım fener maçından sonra BAY ayrılmak istiyor haberleri gelmez.

Barış Alper Yılmaz; Osimhen ve Okan Buruk'un da evlerinin bulunduğu Göktürk'ten 200 milyon TL'lik evi 175 milyon TL'ye aldı. (İbrahim Seten)

Arabistan'dan istemiyorlar mı acaba hala? Satıp Lookman falan alsak en doğru işi yapmış oluruz diye tahmin ediyorum. İyi oyuncu ama güvenemiyorsun bir türlü, olmuyor.

Sara nin alda at dediği o müthiş asisti yemesi bile saranin yedek başlamasına neden olmuş olabilir,değişik bi hocamız olduğu icin

Senin sonun da boey gibi olacak baris.Teknik yok,bisey yok

Çizgiye in,icardi bombos ama alplere çevir topu.aferin

Ortaya top cikaramiyor, bi insan bu kadar beceriksiz olamaz ya. Adamin önüne yuvarlamak yerne daglara taslara atiyorlar

Barış, kerem bu tarz oyunculara bakınca alt yapının ne kadar önemli olduğunu görüyoruz.. sen keçiörenden bilmem nerden 19-20 yaşında topçu alabilirsin ama bu oyuncuların iyi bir eğitim aldığını bilemezsin.

bakıyorsun yetenekli , top sürüyor, süratli falan ama temel şeyleri yapmaktan uzak olabiliyorlar. derbide kereme bakıyorum top eziyor dönüyorum barışa bakıyorum önündeki adama pas atamıyor.
bu yüzden tam olarak sıçmayı yaparak kenan yıldıza evrilemiyorlar. uzun top geliyor top ayağın ucuna değiyor taça çıkıyor. rüzgardan diyoruz eyw. ama elin adamı bu topları kontrol edebiliyor.

demem o ki , bu kadar futbol alt yapımız varken kendi oyuncularımızı çıkartmalıyız. 19 yaşındaki oyuncuyu avrupa pasaportluysa armando, yusuf ve emre mor gibi alınabilir ama tr'de olunca bu yaşında daha erkene çekilmesi gerektiğini düşünüyorum.

tabi ben galatasaray alt yapı okullarına az çok aşina olan biri olarak, bu konuda tıpkı 2. sınıf yağmurluk veren kulüp olarak vasat olduğumuzu belirtebilirim. küçük yaş gruplarında (istanbul için demiyorum) fenerbahçeden çook ama çok gerideyiz. onların okulları yerel ligleri geçtim, sık sık balkan turnuvalarına katılıyorlar bizimkiler kreş gibi okullar organize ediyorlar. sadece halı sahalarda çocuk yetişmez!

Neom mallığını yapmasa şu an CL'de hayvan gibi sükse yapmış ve şimdiden 10 gol 10 asisti görmüştü

Şimdi Bournemouth'a mı gideyim yoksa DK sonrası daha üst düzey bir ekibe mi kapak atayım hesabı yapıyordu

Yazık yazık yazık yazık

İnce işçiliğin hiçbirini yapamıyor; zaten bu bilinen bir şey. Ama çok iyi korner kullanıyor. Ön direği geçerse tehlikeli korner atıyor, kafaya çarpsa bile gol olur.

bence fena değildi
ama çok dikkatli izleyemedim doğrusu

Geri
Üst Alt