#53 Barış Alper Yılmaz

Alt takımlarının heykelli dikilmeli. Tur Osimhen ve Barışa yazar.

Berbat oynadı bir çok kontra atağı hiç etti. Orhan Uluca ya da Sinan Yılmaz mıydı kimdi onun güzel bir tespiti vardı Barış hakkında. Barış birden fazla seçenek varken saçmalar tek seçenek varken iyi iş yapar diye. Tam öyle oynadı.

Ama en berbat maçında skora doğrudan etki etti. Şaşırtıcı

Mücadelen, hırsın tamam ama önünde Osimhen gibi bir forvet varsa o pası orada atacaksın be Barış. O kaptığın topta o pası kim olursa olsun atman gerekiyor zaten. 5 defa dürtüp de şut çekmenin bir mantığı yok.

Adama saldırmaya gerek yok. Bunları yapamıyor, yapamayacak hiçbir zaman. Böyle bir maçta o dakikalarda sahada Lang olmalı Barış değil.

Bazı konularda inanılmaz kötü ama mucadelesi yine çok üst düzeydi, skillsetinde olmayan şeylerine artık sinirlenmiyorum ona yönelik kabullenmişlikle izliyorum daha çekilir oluyor.

MAZ CANAVARI

Ekli dosyalar

• HCCZJDFWcAA3J1K.webp
    HCCZJDFWcAA3J1K.webp
    146,5 KB · Görüntüleme: 2
berbat ve rezalet bi oyun oynadı golünden bağımsız olarak, danalar gibi koş, bu kadar tekniksiz bi futbolu içime sindiremiyorum

bay etkin atak oyuncusuysa kenan yıldız ne o zaman, herif şu maçta bay'ın hayatında yapmadığı kadar dribble yaptı, top kontrol etti
hayret bişey ya

Rezildi evet ancak şu son iki maç mücadelesi nedeniyle ingiltere İtalya transferi banko

sane'nin vaziyetini görünce kötü oyuncu demek ayıp olur. 120 dakika koşup sonunu da golle bitirmesine sevindim

Herkes ilerdeki yaptığı hatalardan bahsetmiş de bence asıl sorun bekine asla yardım etmemesi. Asla toplara müdahale etmiyor. Sadece mış gibi yapıyor. Dikkatli izleyin bak, ilk yarıda sağ kanatta ikinci yarı sol kanatta bizi çökertti herifler bunun yüzünden. Ama bizim yorumculara göre maçın kahramanı.

şurda kademeye giriyor normalde zhegrovayı alıp diğer adamı erene bırakmış olması lazım ama onu bile yapamıyor bir de eren tepki gösterince kabul etmiyor amatörde yapılmayacak hata

Geri
Üst Alt