#53 Barış Alper Yılmaz

Juvenin pil bitene kadar bi cacık oynamadı ve 2 kontra atağı feci şekilde rezil etti. Juve tükendikten sonra sahne aldı

sol tarafa geçince beyni fena donuyor. sağda çok daha verimli, faydalı. belki skoru daha az olur ama çok daha üretken oluyor. lang da, sane de, yunus da oynasa barış sağda kalmalı.

Cl de iyi işler yaptı yaw bu sene. Kaç penaltı aldırdı kaç kırmızı gördürdü hatırlamıyorum valla. En kötü maçı bugündü 1 kırmızı aldırdı 1 asist yaptırdı 1 tane de gol attı. Şaka gibi bi adam.

Vermen gereken yerde vermezsen vurman gereken yerde de vuramazsın böyle işte 20 yaşında değilsin artık o topu forvetin önüne yuvarlamamak kabul edilebilecek bir şey değil

Juvenin pil bitene kadar bi cacık oynamadı ve 2 kontra atağı feci şekilde rezil etti. Juve tükendikten sonra sahne aldı
Barışa iyi oynadı diyenler falan var.Tabela yorumcuları.İnanılır gibi değil..
Çok ciddi zarar veriyor takıma.rakibe girişlrri pas tercihleri savunmadaki zekasız hareketleri çok büyük sıkıntı.

Bu adamın tek eksiği ( veya en büyük diyelim ) sahada lider oyuncu olmaması. Bunu yönlendirecek hücumun lideri futbolcu lazım. Hatta Sane de dahil.

Bugün elensek barışa yazacaktı. Turu geçmemiz de barışa yazar. Garip enteresan bi topçu. Bu sene ozgüven ve fizik ile ilgili sorunları var. Osimhenle silindir gibi yarıp geçtikleri bir fb maçı vardı geçen sene. Dedim ki seneye rakip defans larin icinden geçerler. Malesef o uyumu bir türlü yakayamadilar.

Son düzenleme:
Maç anında pas vermedigi ve vurdugu sonra da önü açıkken vurmayıp rezil bir pas attigi sekans vardı ki delirdim kafayı yedim sövdükce sövdüm ama maçı kurtaranda kendisiydi osi ile beraber. Enteresan bir herif cidden

gerçekten kötü oynadı.

işin ilginci kötü oynadığı maçta 1 gol 1 asist 1 kırmızı

mutlaka daha iyi olabilir, son kararları daha iyi verebilir. bu konuda eleştirimizi yapabiliriz ama elinden gelenin her zaman en iyisini yapmaya çalışıyor.

bizim evladımızdır. sahip çıkmak lazım.

1772085234455.webp

Şurada yapması gereken topu sola çekip şut atmaktı ama muhtemelen Osimhen korkusundan yapamadı, iyice sıvadı.

Avrupa'da 5 para etmez bir adam, ne pasları pas, atması gereken yerde atmaz, Juve'nin turda 2 golü direkt kendisinin payı, 11 oynatılcaksa sağ kanat harici başka mevkide oynayamaz, atıcan önüne dümdüz koşsun, hele sola kaydırılıyor solda sağa çekip vurur m vuramaz, sola çekip solla vurabilir m o da yok, asist zaten yok.

Geri
Üst Alt