#53 Barış Alper Yılmaz

Ekli dosyayı görüntüle 316720

Şurada yapması gereken topu sola çekip şut atmaktı ama muhtemelen Osimhen korkusundan yapamadı, iyice sıvadı.
İlk vermediği topta dünyanın sonu gelmiş gibi tepki veren bir forvet olunca adamın ister istemez kararları etkilenip baskı altında kalıyor.

Aynısı mesela Yunus'a da yapılıyor. Hayırdır yani ne olmuş bir tercih yapılmış ve yanlış olmuş futbolda bunlar olan şeyler.

Aşırı tepki veriliyor sonraki pozisyonları da etkiliyor bu durum. Yazık günah abartmanın bir alemi yok.

İlk vermediği top yüzde 1 milyon gol pozisyonuydu, ofsayt yoktu ve o pası atmak için Barış için bile herhangi bir yetenek gerektirmiyor. O yüzden Osimhen çıldırmış olabilir. İlk yarıda Sallaiye hiç yardım etmedi Kenan yok etti herifi, dün Barış ağır batırdı elenseydik yorumları görürdüm.
İlk vermediği topta dünyanın sonu gelmiş gibi tepki veren bir forvet olunca adamın ister istemez kararları etkilenip baskı altında kalıyor.

Aynısı mesela Yunus'a da yapılıyor. Hayırdır yani ne olmuş bir tercih yapılmış ve yanlış olmuş futbolda bunlar olan şeyler.

Aşırı tepki veriliyor sonraki pozisyonları da etkiliyor bu durum. Yazık günah abartmanın bir alemi yok.

İnce işlere girmediği sürece iyi.

Altyapısı baya eksik çünkü.

pas vermek zorunda degil

cogu pozisyonda gol yapabilir kaleye sürüp

İlk vermediği top yüzde 1 milyon gol pozisyonuydu, ofsayt yoktu ve o pası atmak için Barış için bile herhangi bir yetenek gerektirmiyor. O yüzden Osimhen çıldırmış olabilir. İlk yarıda Sallaiye hiç yardım etmedi Kenan yok etti herifi, dün Barış ağır batırdı elenseydik yorumları görürdüm.
Ya verebilirdi ondan yana itirazım yok ama hiç mi top oynamadınız bazen beklenen yerine başka bir tercih yaparsın. Osimhen zaten ofsayta kolay düşebilen bir adam...

Sallai'nin ezilmesinde en büyük etken maalesef kendi salaklığı. Orta sahada hiç tehlikeli pozisyon yokken durduk yere gitti adamın ayağına daldı erkenden sarı kart aldı. Sonra kart korkusundan birebiri oynayamadı doğal olarak. Ha Barış'ın savunma katkısı bu yıl özellikle iyi değil. O bence haklı bir eleştiri ona bir şey diyemem. Ağır batıran milyonluk eşekler varken ben Barış'ı oraya asla yazmam. Turun gelmesinde çok büyük payı var.

Bu güç bu efor ve hız ile zaten biraz da mentali ve tekniği olsa keciorenden direk Chelsea yapardı. (Çok derin düşünerek bu analizi yaptım likelar aksın)

Sürekli belirtiyor hocamızın isteği doğrultusunda, hocamızın taktiği, hocamız böyle istedi vs. Sahada harfi harfine uymaya çalışıyor muhtemelen. Dün vermediği paslar çok fena sövdürdü. Barış muhteşem bir yedek rotasyon oyuncusu olabilirdi ancak sahada fizik olarak dökülen bir takım olunca fiziğiyle iş yapan adamlara her zaman muhtaç kalıyorsun. Biz city veya barça değiliz malesef osimhen, Barış, singo, boey gibi topçulara mahkumuz okanin oynatmaya çalıştığı futbolda.

Osimhen'e 0-1'deyken durum vermedigi pastan sonra ne yaptigini Osimhen golden sonra onu yok saymasi ile anlamistir.

Osimhen'in de tripleri en cok Yunus ve Barisa, cunku ikisi de bu seviye icin yetersiz ve neredeyse tum detaylarda bizi sinifta birakiyorlar. Boyle olmasa ikinci macta hic bu kadar zorlanmazdik, uzatmaya gitmezdik ve futbol olarak rezil olmazdik. Osimhen'in tripleri de bundan dolayi.

Özellikle ilk macta muthis isler yapti.Ama yapamadiklari daha cok göze batiyor bu enteresan bir konu.Hemen hemen butun yerli topcularin kaderi gibi oluyor bu mesele neden acaba ? Cok basit seyleri yapamiyor bazen hakkaten.Ama genel manada insanlar yapamadiklarini gorup icten icten bu seviyelerin adami degil bu cocuklar diyor sanirim.

Osimhen'e 0-1'deyken durum vermedigi pastan sonra ne yaptigini Osimhen golden sonra onu yok saymasi ile anlamistir.

Osimhen'in de tripleri en cok Yunus ve Barisa, cunku ikisi de bu seviye icin yetersiz ve neredeyse tum detaylarda bizi sinifta birakiyorlar. Boyle olmasa ikinci macta hic bu kadar zorlanmazdik, uzatmaya gitmezdik ve futbol olarak rezil olmazdik. Osimhen'in tripleri de bundan dolayi.
Barış bu seviye için yetersiz falan değil aksine Osimhen kadar Barış'ın da payı büyük turu geçmemizde

Osimhen'in gol sonrası Barış'ı yok sayma durumu da olmadı gitti sonra yanına tüm takımla beraber kutladı

Osimhen'in takımda en beğendiği oyuncuların başındadır herhalde Barış

Daha 1 hafta önce heriflerin teknik direktörü Barış'a çözüm bulamadık diye açıklama yaptı maçtan maça unutuluyor her şey

Geri
Üst Alt