#53 Barış Alper Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki sene sonra Fenere gider mi...

NEOM denilen arabistanın mahalle takımına gitmek için bunları yapan Fener'den yıllık 8 milyon euro teklif alınca Arabistan'dan da sıkıldıysa gider tabii.

Mesela 2 yıl sonra dönmek istedi, bonservisi elinde hatta

Biz yıllık 4 teklif ettik
Fener 7 teklif etti

Sence ne yapar?

Normalde işsiz kalacak cahil sokak apaçileri bunlar, hainoğlu da böyle. Bunlara milyon euro vermek bile dokunuyor bana, üstüne de Bunlara fazla ilgi gösterirsen bi bk zannederler kendilerini böyle işte. Acımayacan böyle tiplere, ezik geçecen ki adam olsunlar.

aptalsın yeminle. 25 yaşında para için böyle davranmanın tek açıklaması bu. Avrupada baş altı takımdan bile teklif alıp, gidememiş olsan anlarım. Tavrına hak vermem ama derim çocuğun hayali var.

Çok seçeneği yok. Ya çıkıp herkesin önünde özür dileyecek ve menajeri olacak herifle ilişiğini kesecek, ya 50-60 milyon para ve istediğimiz şartlarda teklif gelecek ya da kenarda paşa paşa oturup sözleşmesinin şartlarını yerine getirecek. İlk 2 olmazsa süründürelim iyice ibreti alem olsun.

Röportajları izlediğimde ve şu yaşanılanları gördüğümde benim yorumlamam menajerinin Barış'ı ince ince işlediği yönünde

Menajerin şöyle şöyle Barış'ı takıma karşı doldurduğuna da eminim;
- Sen git 80 dk koş takımı taşı, sonra İcardi 1 gol atsın boş kaleye herkes İcardi'yi konuşsun
- Oğlum senin ondan bundan eksiğin yok fazlan var, Sane falan bunlar artık eskimiş yıldızlar, senin yanına gelemezler
- Yarın sağ bek sakatlansın yine seni sağ beke koyacak, sen santrafor adamsın, Osimhen'i koyabilir mi hoca sağ beke, yıldız olduğunun farkında ol
Vs vs

Montella adamsan bunu Kadroya alman, antremanlara cikmak istemeyen maclara dahil olmayan adami kadroya alma.

ss.webp

malesef cl maclarinda boga gibi saldirmasi özellikle liverpool ve city maclarindan cok ihtiyacimiz olacak. nasil sonuclanacak merak ediyorum.

keçiorenin payı hariç 40ı getirsin gitsin ya yada ayrı antreman yapsın 3 sene maça çıkmayan adamı da kimse almaz allahın akıl yoksunu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt