#53 Barış Alper Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonservisinde gerçekçi olmakta fayda var. Bize yamuk yaptı diye istediğimiz parayı vermeyecekler. Çünkü o kadar etmiyor. 50 milyon falan Barış için konuşulacak rakamlar değil. Yalnız o menajer bozuntularına ve Keçiören’e avucunu yalatmak lazım. O paylarda bize gelmeli.

bu çocuk kendini avrupa'da gibi yetiştiriyor, gerçekten karakterli, azimli ve bir Galatasaray'lı yerli profilinin olması gereken hali olarak düşünüyordum ama şu yaptıklarıyla çok şaşırttı hepimizi.

para için şu milyonların sevgisini kaybetmeye değer miydi? inanılmaz sinirliyim çünkü kendisini gerçekten seviyordum.

Burhan Can Terzi: “Barış Alper Yılmaz, Pazartesi günü antrenmanlara başlamıştı ancak ilerleyen günlerde motivasyonu düşmüş. Antrenmanlarda kafaca tam anlamıyla odaklanmadığı belirtiliyor. Git-gelli bir hafta geçiren oyuncu için Okan hoca bu hafta da oynatmama kararı alabilir.”

Transfer mevzuları olmasa şu saatlerde peygamberliğini ilan etmiş olacaktı. Hayvan gibi ben hırslı bir çocuğumla başlayan edit leri süsleyecekti her yeri. Bir insan nasıl bu ivmeyi bozup tersine çevirebilir hangi para için hangi mevki için 20 30 milyon insanın sevgisini elinin tersiyle itebilir hakikaten anlamsız.

Milli arada ya kendine gelir ya da getirsin istenen ederini nereye gidiyorsa gitsin sonra ki sezonda da kerem kankisi gibi kuyruğu kısıp 6 ya imza atsın karşı yakaya

Arkadaşlar yok öyle 20 25 e gönderin gitsin gerekirse 1 sene oturur sonra giderno paralara geleceği az çok belli olan bı adami 20,25 e yoklamak iyilik yapmaktır. Ya kılçıksız 40 getirir, ya özür diler profesyonel biz şekilde topunu oynar. Ya da 1 sene oturur sonra gider.

Bu şekilde onun istediğini yapmış oluyorsun. İstediğimiz parayı getirirse gitsin zaten zorla tutan yok ama o kazanacak diye bende kârdan vazgeçmem.

takımdan def edilmeli anlamında söyledim heis

bonservisi nasılsa kulübe ait

haddini bildirmek gerekiyor

Aslında olay çok net ama başına malzeme gerekiyor ya;
Gidecekse 60m verecek neom nereye görüyorsa götürsün.Yok kalacak ise eğer istediği 6m paşalar gibi verilecek ve çıkıp topunu oynayacak.Olay bu kadar basit.Sanenin 10 aldığı yerde barışta 6 alacak.Lami çimi yok bu işin.Singo 4.8 alıyorsa eğer Apo da o parayı alacak.Nokta.İlk 11 oyuncusuyla eğer bu hususlara dikkat edilecek.

Herkes hata yapar ama çok uzattı bu saatten sonra düzelmez. Gitmesi iki tarafında hayrına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt