#53 Barış Alper Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala özür dilememiş olması çıkan haberleri bence doğruluyor. İstediğimiz şartlar gelmediği sürece satılmamalı. Gerekirse kadro dışında bekler. Yok öyle koskoca Galatasaray kulübüne şantaj yapmak. Sen para kazanacaksın da GS hayır kurumu mu ?

Bence GS kariyeri bitti..her kötü sonuçta taraftar faturayi bu şahsa keser ve haklılar..satmak şart. Gerçekten tsl performansi yanıltıcı..Bu paralar edecek yerli futbolcu yok..

aklı olsa şu kuradan sonra çıkıp özür diler, canını dişine katar oynar, sene sonu da çılgın paralara istediği yere giderdi.

Ama aklı yerine temsilcisi var.

Ben daha Neom olaylari baslamadan 25i verene ellerinizle götürün demisdim.

Süperlig haric fazla faydasi yok. avrupada iyi oynadigi mac yok. bir atsa iki pozisyonun icine ediyor.

Barış konusunda pek karışık bir durum yok. Avrupa'da bi iş yapamayan ama iyi koşan bu arkadaşı mücadelesi dolayısıyla baş tacı ettik. Bin tane eksik yönünü görmezden geldik. O da kendini C. Ronaldo sandı sanırım. "Morata ve Osimhen de bizimle oynadığı için şanslı" gibi bir açıklaması vardı.

Hayır kardeşim Osimhen senin gibi sadece koşan, asist yapamayan, tekniği olmayan, Avrupa'da iş yapamayan biriyle oynadığı için şanslı olmuyor. Sane ile oynadığı için şanslı oluyor. Kendisine zamanınd pas verebilen, asist yapabilen, orta açabilen birileriyle oynarsa şanslı olacak.

Özür dilemedi, antrenmana çıkmadı, transferin kapanmasına kısa süre kalmışken gitmek istedi. Şu saatten sonra bu rezilliklerine rağmen tribüne çağırırsa o bir avuç sucukçu, Galatasarayı küçük duruma düşürürler. O zaman iki gün sonra da Yunus aynı muameleyi çekip gitmek istesin.

Yav ne satması kardeşim. Transfer dönemi bitene kadar maçlara almayacaksın satmayacaksın sonra pişman olunca gelir girer.

Size diyorum. Ş.ligi kadrosuna bile vermeyelim de aklı başına nasıl geliyor görsün.
Para kaybederiz renktaş. Gerek yok 40M az para değil. Birdaha bu rakamları göremez. Türk futbolcu bu menatli zayıf

Hala gitmedimi bu? Ne oldu baba sattimi seni menajerin Neol baba külübün?

Yav cıksın işini yapsın yeter idam etmediğiniz kaldı herifi adam beyinsizin teki işte sadece futbolculuğu var çıksın sahaya faydalanalım berkan yada kaan değil bu adam köşeye cekersen 3 hafta sonra bir lig maçında seve seve oyuna almak zorunda kalırsın.

Son düzenleme:
Türkiye'nin en iyi kanat oyuncularının yetiştir ama fayda sağlayama.

Kerem Fener'e gidiyor.

Barış gitmek istiyor.

Elde birtek Yunus kaldı.

Bu bağlamda Barış Alper çok önemli. Ben artık kendisini seneye de gönderilmesini istemiyorum. Sözleşme bitimine bir sene kalana kadar burada oynamalı. Son senesi istediğimiz teklifi getirir, o araya kadar da biz istediğimiz yerli oyuncuyu bulmuş oluruz.

Kulübün bazı noktalarda kesin davranması gerekiyor. Açık bıraktığın noktalar oyuncuda soru işareti bırakabiliyor. Göndermek kolaylığı sağlayacağımızı söylemişiz zamanında ama son dakikada gelen teklifle değil.

Seneye yerine iyi bir gurbetçi ya da alt liglerden iyi bir oyuncu bulamazsan en az iki sene daha kalmalı. Maaş konusunda kulüp bir şekilde halleder.

Bu tür adamlar huzur bozar bu saatten sonra. Bence yol verelim gitsin. Az para da kazandırmıyor.

Bende konu net:
1. 50 net + Kecioren tekte veriyorlarsa sat.
2. Verilmiyorsa, satma tut elinde. Yedekte dursun. Akli basina gelince ozur diler geri doner. Donmezse elindekinden de olur zaten.

Daha fazla seye gerek yok. Sonucta babasinin hayrina calistirmiyoruz. Parasini veriyoruz.

Hain beslemeye gerek yok.verelim araplara yerine çok daha iyisi gelir o paralara.. .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt