#53 Barış Alper Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen'e neredeyse asisti olmayan, kendisinin olmadığı üç maçta 14 gol atan bir Galatasaray'ın olduğu ortamda bu arkadaşın takımda yeri yok artık. Mücadelesi için; bencilliğini, tekniksizliğini, Avrupa'da doğru düzgün iş yapamamasını vs. görmezden geldik ama yeter. Yolu açık olsun
Bence yolu açık falan da olmasın. Kariyeri biter çöp olup kaybolur inşallah.

Okan hocayla görüşüp gitmekteki kararında ısrarcı olduğunu bildirdiği yönünde haberler var. Doğru bonservisle derhal satılmalı ve Zaniolo kesinlikle takımda tutulmalı. Kaleci 2002 kontenjanından alınıp Bissouma çekersek Barışın gidip Arap şeyhinin haremine girmesinde bir sakınca yok.

Barış için 40-50M bandı maximumdur. Bu çocukta iyi bir ayak yok. 50-100 arası bonservis istenen kanat oyuncularına bakın. Hepsinin belli bir pas şut kalitesi var. Barışta hız ve fizik var ayak kalitesi düşük. Ben ederinin fazlasını bulmuşken gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Boeyde böyle fiziğe sahip ama oynayamıyo Münih'te. Örnekler çok. Bize 40 kemiksiz kalıyorsa direk gönderirdim ben. Zaniolo ile de 2 yıl daha sözleşme uzatırdım. 4 tane iyi kanadımız var zaten.

Yav ne satması kardeşim. Transfer dönemi bitene kadar maçlara almayacaksın satmayacaksın sonra pişman olunca gelir girer.

Size diyorum. Ş.ligi kadrosuna bile vermeyelim de aklı başına nasıl geliyor görsün.

ulan hain herif iki üç hafta öncesine kadar avatarımda senin foton vardı. daha önce de çokça kez desteklemiştim daha ilk maçından itibaren. kerem aktürkoğlu olayından da mı ders almadın? her şeyin bir raconu var, gitmek istiyorsan da gidersin elbette ama yöntemi bu muydu?

hasan şaşın dediği gibi herkes sana bel bağlamışi kontenjanı ve kafadan 4-5 mevkiyi oynayabiliyor/yedekleyebiliyorsun, tam patlama yapacağın zaman on gün kala mı gidesin geliyor?
planlamaya sadık kalıp en azından devre arası gidilecek şekilde menajer ve arap kulübüne baskı yapamaz mıydın?

şimdi ne hoca ne camia kimsenin kendisine güveni an itibariyle yok ve olamayacak.
u23 kontenjanı ile halletmemiz gereken şeyler var.

ben olsam bunu şutlayıp orta sahaya ilkay/hakandan birini mecburen alır, kanada da kendisi profilinde atletik birini bakardım.

el mahkum.

Şu yangını araplar için yapması daha da beter. Hani avrupadan büyük bir takım ister bir nebze anlarım. Bu hafta oynayacak mı bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt