- 10 Nisan 2013
- 53.563
- 33.507
- 2.993
Kahpelik peşinde olduğundanoynasa fbnın ıcınden gecer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kahpelik peşinde olduğundanoynasa fbnın ıcınden gecer
Araplarin hafta sonuna kadar en azından 40 45 milyonluk bir teklif yapmalarını umuyordur; yapmazlarsa hafta sonu mactan once ozur diler.Bu hala neden cikip ozur dilemedi? Herhalde saniyor ki bizimkiler 30 + 5'e verecek. O araplar sana 50 milyonu hayatta vermez. Bizle mecburen kalip 2 milyon euroya oynayacaksin.
Adam gibi gitmek istesen, su an zammi kapmistin aslinda. Ama yaptiklarindan sonra sana zam yapmak diger oyunculara senin yaptiginin dogru yol oldugunu gosterecegi icin, zam falan da alamazsin.
O rakamlara cikacaklarini hic sanmiyorum.Araplarin hafta sonuna kadar en azından 40 45 milyonluk bir teklif yapmalarını umuyordur; yapmazlarsa hafta sonu mactan once ozur diler.
Duygusal bakılacak dönemde değiliz. Alabildiğimiz kadar verim almalıyız bu sene. Çok duygusal bakıyor taraftar herkes mi balık burcu anlamadım. Hayvan gibi para harcandı bu sene ve harcanmaya devam ediyor.Yerine maliyetli adam bulmak şu an için sıkıntı olacağı için yaptığına şimdilik görmezden gelip, yerine adam arama işine başlanmalı
O zaman mactan once ozur diler, Ultraslan tribune cagirip destek verir, konu simdilik kapanir.O rakamlara cikacaklarini hic sanmiyorum.