#53 Barış Alper Yılmaz

Bu hala neden cikip ozur dilemedi? Herhalde saniyor ki bizimkiler 30 + 5'e verecek. O araplar sana 50 milyonu hayatta vermez. Bizle mecburen kalip 2 milyon euroya oynayacaksin.

Adam gibi gitmek istesen, su an zammi kapmistin aslinda. Ama yaptiklarindan sonra sana zam yapmak diger oyunculara senin yaptiginin dogru yol oldugunu gosterecegi icin, zam falan da alamazsin.

Bu hala neden cikip ozur dilemedi? Herhalde saniyor ki bizimkiler 30 + 5'e verecek. O araplar sana 50 milyonu hayatta vermez. Bizle mecburen kalip 2 milyon euroya oynayacaksin.

Adam gibi gitmek istesen, su an zammi kapmistin aslinda. Ama yaptiklarindan sonra sana zam yapmak diger oyunculara senin yaptiginin dogru yol oldugunu gosterecegi icin, zam falan da alamazsin.
Araplarin hafta sonuna kadar en azından 40 45 milyonluk bir teklif yapmalarını umuyordur; yapmazlarsa hafta sonu mactan once ozur diler.

Yerine maliyetli adam bulmak şu an için sıkıntı olacağı için yaptığına şimdilik görmezden gelip, yerine adam arama işine başlanmalı

Yerine maliyetli adam bulmak şu an için sıkıntı olacağı için yaptığına şimdilik görmezden gelip, yerine adam arama işine başlanmalı
Duygusal bakılacak dönemde değiliz. Alabildiğimiz kadar verim almalıyız bu sene. Çok duygusal bakıyor taraftar herkes mi balık burcu anlamadım. Hayvan gibi para harcandı bu sene ve harcanmaya devam ediyor.

Neden hiçbirşey olmamış gibi devam ediliyor anlamadım. Yönetim gerekli cezayı niye kesmedi ? Adam kafasına göre 1 hafta idmana çıkmadı, menajeri de alenen çıkmadıklarını açıkladı.
Belli ki özür dileme niyeti de yok, beklentinin aksine.

Aklı varsa özür diler bir an önce.

Geçen de dedim yükselmek çok zordur ama silinmek çok kolaydır.

Kendisi çok fedakar ve çalışkan olsa da biz hatalarına rağmen hep şans verdik. Kerem de böyleydi mesela ama Kerem nankör çıktı.

Barış’ı 20-30 m euroluk topçu yapan biziz, başka yerde bu kadar şans vermeyebilirlerdi.

Üzülüyorum bu duruma. Gelip arada Barış'a sövüyorum burada sonra biraz sakinleşip daha sakin mesajlar atıyorum, o kadar sahiplenmişim ki bu adamı taraftar olarak yaptığı şey çok üzüyor beni.

Beşiktaş'taki Rashica'nın durumu ile bizdeki Rashica arasındaki farkı düşünsün. Ve bu sadece 30 tane örnekten bir tanesi. Biz hariç nereye giderse gitsin bu sivrilmeyi yaşayamazdı. Kendisinin çalışkanlığını vs asla hafife alamayız lakin doğru oyuncu ve doğru kulüp buluşması olduğunda zaten iki taraf da bu işten kazanç sağlıyor.

Bilemiyorum ya. Valla o kadar şaşırıyorum ki ama artık memlekette bir şeylere şaşırmaktan da gına geldi.

Bu saatden sonra da giderse yerine CL icin adam yazamayiz o vakit bunun yerine firsat transfer pesinde kosacagiz ama araplar büyük ihtimal vazgecmistir

Sen daha satılmadın mı lan 3. sürgün Rize çayı.

Yönetim şu an fiyat ı yükseltebildiği kadar yükseltmeye çalışıyor. Doğru da yapıyor ama sonunda kesinlikle gönderilmeli. Bir daha bu rakamları bulamayız. Aklı paradaysa gitsin parasına kavuşsun. Türkiyeye satılamaz maddesi koymayı unutmasınlar yeter.

Araplarda transfer donemi ne zamana kadar?

Geri
Üst Alt