#53 Barış Alper Yılmaz

4 senede 40 milyon euro kazanacak

Araplarda 1 sene oynasa 10 milyon bir daha ömür boyu calismasi gerekmiyor, keyfine oynayacak

Kariyerini bitiriyor diye bir sey yok, aksine akillilik yapiyor

Kim istemez bu kadar para kazanmak sadece 1 senede?

Kim kazanmak istemez söyleyeyim.

Gerçek hedefi olan sporcular.

Kaç gün oldu hâlâ çıkıp özür dilememesi zaten niyetinin değişmediğini gösteriyor.

Sakın taviz vermeyin şuna. Istediğimiz parayı getirmediği müddet ne hali varsa görsün. Kaybeden biz değil o olur her daim.

Hatta ben hâlâ kadro dışı bırakılmasından yanayım. Tahminimce takım arkadaşları da bizim gibi soğumuştur şundan.

3 yılda tırnaklarıyla kazıyarak deli gibi çalışarak kazandığı itibarı ve değeri tek bir aptallıkla yerle bir etti beyinsiz ahmak.

Bana da yilda 10 miyon euro teklif etseler gitmek isterim. Ama adama sorarlar madem böyle bir şey yapacaktın ne diye uzun süreli sözleşme imzaladin? Bir oyuncunun hedefi gitmek ise onu kulübünde tutacak sözleşme imzalamaz.

Neom Galatasaray ile görüşmeden menajerler aracıyla teklif götürmüş. Burada bir iş var. Baktı koç ben bu Galatasaray ike baş edemiyorum hemen arabistani ve menajerlerleri devreye soktu barışa teklif götürün dedi diye düşüyorum.

Galatasaray yönetimini de basit gördü ki elleri mecbur gönderirler diye düşündü. Yönetim işte burada madem cakallarla dans dedi ve oyunu kuralina göre oynamaya karar verdi. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Vereceksiniz Paşa gibi istediğimiz rakamı.

Neom'un zaten dünyadan haberi yoktu bu menajerler ortalığı karıştırırken simdi de 50 milyon vereceklerini sanmıyorum. Ben arap olsam barış'tan çok daha iyi futbolcular var derim gider paramı oraya veririm.

Kısacası barış menajerinin/dostunun gazına geldi ve kendini berbat bir duruma soktu. Hem taraftarda kredisi bitti hemde eli mahkum bir yere gidemiyor.

Özür dilemedigine göre kalmaya niyeti yok. Işte o zaman menajerine 50 milyon teklifi getir diyecek.

Ben yönetim olsam teklif gelmediği sürece iyilik yapıp göndermem.

Cumartesiye kadar anlaşma olmazsa, özür dilemezse taraftardan büyük tepki görecek haberi yok. Onun rize li damarı bize sökmez.

Bana da yilda 10 miyon euro teklif etseler gitmek isterim. Ama adama sorarlar madem böyle bir şey yapacaktın ne diye uzun süreli sözleşme imzaladin? Bir oyuncunun hedefi gitmek ise onu kulübünde tutacak sözleşme imzalamaz.

Neom Galatasaray ile görüşmeden menajerler aracıyla teklif götürmüş. Burada bir iş var. Baktı koç ben bu Galatasaray ike baş edemiyorum hemen arabistani ve menajerlerleri devreye soktu barışa teklif götürün dedi diye düşüyorum.

Galatasaray yönetimini de basit gördü ki elleri mecbur gönderirler diye düşündü. Yönetim işte burada madem cakallarla dans dedi ve oyunu kuralina göre oynamaya karar verdi. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Vereceksiniz Paşa gibi istediğimiz rakamı.

Neom'un zaten dünyadan haberi yoktu bu menajerler ortalığı karıştırırken simdi de 50 milyon vereceklerini sanmıyorum. Ben arap olsam barış'tan çok daha iyi futbolcular var derim gider paramı oraya veririm.

Kısacası barış menajerinin/dostunun gazına geldi ve kendini berbat bir duruma soktu. Hem taraftarda kredisi bitti hemde eli mahkum bir yere gidemiyor.

Özür dilemedigine göre kalmaya niyeti yok. Işte o zaman menajerine 50 milyon teklifi getir diyecek.

Ben yönetim olsam teklif gelmediği sürece iyilik yapıp göndermem.

Cumartesiye kadar anlaşma olmazsa, özür dilemezse taraftardan büyük tepki görecek haberi yok. Onun rize li damarı bize sökmez.
Tahminen istedikleri teklifler gelmeyince (maasi düsük teklifler) en iyisim Galatasaray da devam edelim oldu ,onun icin sözlesme yapildi. Sonra Neom isi cikinca cirkeflik baslandi, nasil olsa Galatasaray mecburen ikna olur düsuncesi hakim oldu, böyle bir tepki ve rest beklemediler. Olan akildiz barisa oldu.

Tahminen istedikleri teklifler gelmeyince (maasi düsük teklifler) en iyisim Galatasaray da devam edelim oldu ,onun icin sözlesme yapildi. Sonra Neom isi cikinca cirkeflik baslandi, nasil olsa Galatasaray mecburen ikna olur düsuncesi hakim oldu, böyle bir tepki ve rest beklemediler. Olan akildiz barisa oldu.
Orada da sözleşmeyi uzatalım Para kazanalım derdindeydi o yüzden uzattı. Imzalamayacaksin o zaman Barış.

okan buruk açıklamasından sonra 3 gün geçti ne bir özür ne menajeri kovma gibi bir aksiyon göstermedi bu oyuncu. muslera'ya bile tepki gösterdik oyuncuya tekme savurup, kırmızı yiyip özür dilemedi diye. muslera'nin yanında barış kimdir. üstelik saha dışı bir olay yüzünden taraftar affetsin bunu. satacaksanız satın ya da kadro dışı bırakın. gençmiş, cahilmiş 25 yaşında herif yaptığı eylemleri hesaplayamıyorsa gitsin rapor çıkartsın ailesi onun adına alsın kararları.

En az bir sene zam verilmemeli kendisini ispat edecek en bastan sifirdan.

Rize maçında eline mikrofonu verip tüm stad önünde özür dilemesi gerekir

Alttaki saydığım eylemlerin şimdiye kadar hiç birisinin gerçekleşmediği için gözümden tamamen düşmüştür bu şahıs.

- Menajeri olacak o g. lalesini kovmak
- Basın toplantısı düzenleyip kulüpten ve taraftardan özür dilemek
- Kulübün kendisine uygun gördüğü cezayı kabul etmek
- Kendisini geliştiren okan hocaya biat etmek

Çok net kadro dışı kalmalı şimdiye dek gösterdiği tavırlardan sonra. Sokarım piyasasına bonservisine. Çocuk oyuncağı mı burası. Sen kimsin de yarım akıllı sözde uyanık menajerinle Galatasaray'ı baskı altına almaya çalışıyorsun.

avrupa kupalarında 3 golü olan adam 50 milyon euro alabiliyorsak bence satmalıyız.

40-50 milyon bunun gibi salt fizik gücü ile oynayan, teknik, pas gibi becerileri vasat biri için müthiş rakam. İlk gün sinirlendik 50 altına vermeyin dedik de 40 falan da buna çok iyi rakam düşününce.

Hala bir özür yok. Demek ki pişmanlığı da yok.

2 tane cebini düşünen it herif yüzünden hem kendini bitirdi hem bütün sezon hazırlığının dibine dinamit döşedi resmen.

Kerem gibi son gün halen gidebilir diye düsünüyorum

Geri
Üst Alt