Bana da yilda 10 miyon euro teklif etseler gitmek isterim. Ama adama sorarlar madem böyle bir şey yapacaktın ne diye uzun süreli sözleşme imzaladin? Bir oyuncunun hedefi gitmek ise onu kulübünde tutacak sözleşme imzalamaz.
Neom Galatasaray ile görüşmeden menajerler aracıyla teklif götürmüş. Burada bir iş var. Baktı koç ben bu Galatasaray ike baş edemiyorum hemen arabistani ve menajerlerleri devreye soktu barışa teklif götürün dedi diye düşüyorum.
Galatasaray yönetimini de basit gördü ki elleri mecbur gönderirler diye düşündü. Yönetim işte burada madem cakallarla dans dedi ve oyunu kuralina göre oynamaya karar verdi. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte. Vereceksiniz Paşa gibi istediğimiz rakamı.
Neom'un zaten dünyadan haberi yoktu bu menajerler ortalığı karıştırırken simdi de 50 milyon vereceklerini sanmıyorum. Ben arap olsam barış'tan çok daha iyi futbolcular var derim gider paramı oraya veririm.
Kısacası barış menajerinin/dostunun gazına geldi ve kendini berbat bir duruma soktu. Hem taraftarda kredisi bitti hemde eli mahkum bir yere gidemiyor.
Özür dilemedigine göre kalmaya niyeti yok. Işte o zaman menajerine 50 milyon teklifi getir diyecek.
Ben yönetim olsam teklif gelmediği sürece iyilik yapıp göndermem.
Cumartesiye kadar anlaşma olmazsa, özür dilemezse taraftardan büyük tepki görecek haberi yok. Onun rize li damarı bize sökmez.