#53 Barış Alper Yılmaz

Resim

Herhalde halen gitmek istiyor , yaptıklarından pişman degil. Idmanlara çıkmasının sebebi herhalde fifa'dan ceza yememek için.

Dün Saha İçi'nde de hâlâ gitmek istediğini söylediler, net 45 milyon euro civarı bir para getirecekse ne hâli varsa görsün.

dost adamı şaapmaz lan. bildiğin menfaatçi sülük
işte bi anlasa adam tamamen mangırı götürmek icin Barışı kullanıyor.

Bu evlilikten artık hayır gelmez versinler 50 milyon euromuzu, Keçiöreninde payını verdsinler sonra Allaha yakın bize uzak olsunlar Neomu da , Barışı da , Menejeri de.

Pişman olsaydı çoktan özür dilerdi. Bir gram yaptıklarından pişman gözükmüyor ve gitmek istiyor. Bizlerde yazıp çiziyoruz yok menajeri ile yollarını ayıracak takımdan ve taraftardan özür dileyecek. Bizde yaptıklarını görmezden geleceğiz. Maldanın kardeşi kulübün ali menfaatleri ne kadar bonservis ücreti getirmesi gerekiyor ise getirmeli ve 3 hayır ile arap çöllerine yolcu edilmelidir.

Dün Saha İçi'nde de hâlâ gitmek istediğini söylediler, net 45 milyon euro civarı bir para getirecekse ne hâli varsa görsün.
O kadar vermiyorlar işte. Keçiören payı olmasa bence 30+5 lik teklifide kabul ederdik.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu arkadaş Rize maçında oynayacak mı acaba. Staddaki taraftar ne tepki verir belli değil. Ben çıkar özür diler diye düşünmüştüm. Düşüncesinde bir değişiklik yok anlaşılan. Yönetim ve hoca açıklamalarıyla zeytin dalı uzattı ama Barış tarafından bir şey göremedik. Sadece başarılar takım diye bir story paylaştı o kadar.

Hala gitmek istiyorsa derhal gitmeliki yerine bir adam alalim CL icin. 2 eylül den sonra gidecekse bir 10 milyon daha fazla para istenilmeli CL zarari diye.

Bişey yazcam ceza alcam şimdi. Cahil apaçi kılıklı ankara bebesi bize ayar vermeye mi kalkıyor. Sabır taşırıyor.

Maden gitmek istiyorsun, getir parayı biz de seni yalnız bırakalım kardeş.

50m getirsin+ 4 yıl içinde Türkiye'den başka kulübe transferi halinde 50m tazminat bedelini de koyalım ne yapıyorsa yapsın sonra

Geri
Üst Alt