#53 Barış Alper Yılmaz

2-3 hafta kızakta bekler artık. Taraftarın ne tepki vereceği tam bir muamma. Stada çıkıp ağlaması lazım belki merhamet eder taraftar. Pick yapacağı sezonda yaşananlara bak vallahi hayret ya.

Hakkaten ha önünde ŞL ve DK var, kariyer sezonunu oynayabilirsin, baban 1 hafta önce senin için gönlü Galatasaray’da demiş.

Naptılar olm sana 3 günde de böyle bir aptallık yapabildin, konuşmayı dahi bilmeyen bir sözde profesyonelin lafıyla mı bunca senelik emeğini çöpe atıyorsun.

Arkadaşlar Barış'a büyü yapmışlar bence. Nefesi kuvvetli bir hocaya götürsek Barış'ırız...

Antrenmana katılıyormuş, menajerini kovup bir de özür dilediği an bize de "Barış Alper Yılmaz, biz de öyle" demek düşer.

Oyle kolay degil, once takim arkadaslarindan sonra da taraftardan ozur dilemeli.

Benim için yok hükmünde en sevdiğim topçudan bu duruma kendi kendine düştü

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalmasıyla sonuçlanacaksa özür vs konuları dışında kulüp sağlam bir para cezası kesmeli.

adam kalacak, özür dileyecek, para cezası kesilecek, kadro dışı kalacak, futbol hayatı bitirilecek falan filan...

Çok kolay dolduruşa gelebildiğini görmüş olduk. Rizeli uşak sonuçta, akıl dışı, ani parlamalar yapabilir.
Kızdık ettik ama zamanında Melo-Riera kavgasını da gördük, Marcao-Çitlenbik kavgasını da. Olur öyle şeyler deyip önümüze bakacağız.

Çok kolay dolduruşa gelebildiğini görmüş olduk. Rizeli uşak sonuçta, akıl dışı, ani parlamalar yapabilir.
Kızdık ettik ama zamanında Melo-Riera kavgasını da gördük, Marcao-Çitlenbik kavgasını da. Olur öyle şeyler deyip önümüze bakacağız.
Orada futbolcular kendi aralarında yaşadılar sorunu. Burada oyuncu direk kulübü karşısına aldı. Yakın tarihte alenen böyle birşey yapıldığını hiç hatırlamıyorum. Dolayısıyla kolay geçilecek bir konu değil. Dingonun ahırı değil burası.

Orada futbolcular kendi aralarında yaşadılar sorunu. Burada oyuncu direk kulübü karşısına aldı. Yakın tarihte alenen böyle birşey yapıldığını hiç hatırlamıyorum. Dolayısıyla kolay geçilecek bir konu değil. Dingonun ahırı değil burası.
Yönetim de hoca da büyüklük gösterip kol kanat gerdiler. Görünen o ki Barış da af diler konu kapanır. Aksi halde istenilen para belli. Getirir ve öyle gider.

Yönetim de hoca da büyüklük gösterip kol kanat gerdiler. Görünen o ki Barış da af diler konu kapanır. Aksi halde istenilen para belli. Getirir ve öyle gider.
Hoca söylenmesi gerekeni söyledi. Yönetimi ise burada ciddi bir sınav bekliyor. Ciddi tavır koyulmalı. Aksi durum ileride yaşanabilecek başka olayların önünü açar.

affettim kendi adıma

düşmanları ile mücadele edecegim

Geri
Üst Alt