#53 Barış Alper Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
50m kemiksiz parayı getirmiyosa seve seve oynayacak oynamazsa sezon sonuna kadar bireysel antreman yapar kendi bileceği iş

Valla güzel iş takımı yarı yolda bırak bile isteye antremana ve maça çıkma sonra hiç bir şey yokmuş gibi maaşa zam al ve saha ya çık. Bunu gören diğer oyunculara nasıl dur diyeceksin peki şimdide sallai çıkıp e bende isterim 4 neyim eksik bakın nasıl oynuyorum deyip aynı şeyleri yaparsa ne olacak.

Aynen öyle okanin oyun planına en çok uyan topçu. Anlatamıyorum bi türlü. Osimhen ve barış sığır press rakip savunmayı bozma oyunu. Başka bi plan yok zaten.
evet,o yuzden barışı kaybetme lüksümüz yok ki hocada bunun farkında sessiz sedasız barışı çekti kenara barış giderse abartmıyorum sarıyerspora karşı oynayalım yine böyle zorlanırız

cünkü barış ileride döven yoran oyuncu ,osi ise fişi çeken oyuncu

biz bugun osiye 2 görevide yap dedik öyle dersen 3 mac sonra baldırını eline alır osi

ne yunus ne sane ne kerem hiçbir oyuncu bayın yaptıgıı yapamaz

belki alamanyadaki genc cocuk eren dinkci o da barış gibi fizigiyle oynuyor

satın gönderin diyenleri lise önünde kızlara hava atmaya calısan ergen motorlulara benzetiyorum

Kimse Galatasaray'dan büyük değil sözünün devamı "aslolan Galatasaray'ın menfaatleridir."

Galatasaray'ın menfaatleri kalmasını gerektiriyorsa kalır. Sözleşme bunun için yenileniyor. Zaten sonraki sezon gidecektir.
Kesinlikle katılıyorum. Takımımızın maksimum menfaat bulacağı şekilde ve zamanda yollar ayrılmalı. Biz ne zaman ve nasıl istersek. O değil.

Valla güzel iş takımı yarı yolda bırak bile isteye antremana ve maça çıkma sonra hiç bir şey yokmuş gibi maaşa zam al ve saha ya çık. Bunu gören diğer oyunculara nasıl dur diyeceksin peki şimdide sallai çıkıp e bende isterim 4 neyim eksik bakın nasıl oynuyorum deyip aynı şeyleri yaparsa ne olacak.
Bunu gören oyuncu derken, zam almayan adam mı kaldı?

Zam işleri bitti. Barışın maaşı da tek bir şartla iyileştiririm. 3+2 yada 4+1 yaparım. 3.5m Euro veririm. Oyna devam...

evet,o yuzden barışı kaybetme lüksümüz yok ki hocada bunun farkında sessiz sedasız barışı çekti kenara barış giderse abartmıyorum sarıyerspora karşı oynayalım yine böyle zorlanırız

cünkü barış ileride döven yoran oyuncu ,osi ise fişi çeken oyuncu

biz bugun osiye 2 görevide yap dedik öyle dersen 3 mac sonra baldırını eline alır osi

ne yunus ne sane ne kerem hiçbir oyuncu bayın yaptıgıı yapamaz

belki alamanyadaki genc cocuk eren dinkci o da barış gibi fizigiyle oynuyor

satın gönderin diyenleri lise önünde kızlara hava atmaya calısan ergen motorlulara benzetiyorum
Eren de iyi topçu da okan hiç düşünmez onu. Okan da farkında dediğin gibi . Oynattığı hücum press futbolunun en önemli dişlisi barış malesef.

Eren de iyi topçu da okan hiç düşünmez onu. Okan da farkında dediğin gibi . Oynattığı hücum press futbolunun en önemli dişlisi barış malesef.
hocayı cok severım,ama burda bazı arkadaslar yanlıslarını eleştirince hemen kızıyorlar
adamın hatalarını tabı eleştirecez fener kulübü degil burası
adamın ortasaha oyuncularına ve yerli oyunculara karşı garip nedeni bilinmeyen bir katı tutumu var

hocayı cok severım,ama burda bazı arkadaslar yanlıslarını eleştirince hemen kızıyorlar
adamın hatalarını tabı eleştirecez fener kulübü degil burası
adamın ortasaha oyuncularına ve yerli oyunculara karşı garip nedeni bilinmeyen bir katı tutumu var
Kendisi de orta sahaydı. Kendisinin kalibresinde bir tane daha topçu yok şu an orta sahada. Farklı oyunlar oynamak istiyorsan farklı orta sahaların olmak zorunda. 6-7 net orta sahayla sezona başlıyor büyük kulüpler artık. Lemina sakatlansa sezon bitecek adam farkında değil mi bilmiyorum kimse uyarmiyor mu acaba. İnşallah sonumuz iyi olur takım oturur tek isteğim bu. 150 milyon euro para harcandı şu futbol zoruma gidiyor yemin ederim başım ağrıdı.

Valla çatır çatır zam alıyorlar zaten diğer futbolcular. Geldiklerinden beri davinsona 2 kez torreiraya 3 kez ekstra zam yapıldı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt