#53 Barış Alper Yılmaz

Bizi bu duruma düşürdükten sonra tek istediğim şey sene boyunca topa bile değmeden maaşını tıkır tıkır ödeyip kadro dışı bırakmak. Bazı şeyler paradan daha önemlidir bugün bu hainin menajerine boyun eğersen yarın olacakların önüne kimse geçemez

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu adam öyle ya da böyle yola gelecek kalırsa. Menajeri cinlik peşindeyse ailesi, babası düzgün adam. Nihayetinde seve seve oynayacak, Zaniolo'ya üçlü çektiren taraftar da olayı unutacak.

Bu saatten sonra satışına onay veren yönetim de Barış kadar tepkiyi hakkeder. İşin kolayına kaçıp satın gitsin demek yok.

Buda fbye gidecek
Çok sevmiştik şan seni
Alinin menajerlere dışarıya sattırıp sonra alma taktiği
Son 15 yıldaki em büyük hayal kırıklığımsın

Yeri asla dolmaz.

Kalsa ya oynamaz ya içten oynamaz.

Niye be niye Barış.

Biz seni hep sevdik gidip niye şimdi para için Arap diyarlarına gideceğim diye tutturuyorsun.

Yeri asla dolmaz.

Kalsa ya oynamaz ya içten oynamaz.

Niye be niye Barış.

Biz seni hep sevdik gidip niye şimdi para için Arap diyarlarına gideceğim diye tutturuyorsun.

Bold'ladığım kısmı hepimiz çok çok soruyoruz ama bence bunun üzerine yeterince düşünmüyoruz.

Garip gelebilir bu dediğim ama bu sürecin nedenlerini gerçekten araştırmak, anlamak, ciddi şekilde idrak etmek lazım.

Belki hiç hesaba katmadığımız, düşünmediğimiz bazı sıkıntılar var ve bu sıkıntılar 2 yıl içerisinde bazı futbolcuların bu kulüpten bu şekilde tüm bağları kopararak gitmeye (ya da buna yakın derece) getiriyor.

Barış'ı vs aklamak için söylemiyorum. Aksine gelecekteki olası başka sıkıntıları engelleyebilmek adına, Galatasaray'ın menfaati için bunu yazıyorum.

Mevzu gercekten paraysa orta yol bulunup kalmalı.bie gun giderkende sözleşmeye tr icin maddeler yazilmali

Buda fbye gidecek
Çok sevmiştik şan seni
Alinin menajerlere dışarıya sattırıp sonra alma taktiği
Son 15 yıldaki em büyük hayal kırıklığımsın
Çözümü basit. 5 Yıl Türkiye'de başka kulüpte oynayamaz maddesi koydurmak çok zor olmamalı.

Bold'ladığım kısmı hepimiz çok çok soruyoruz ama bence bunun üzerine yeterince düşünmüyoruz.

Garip gelebilir bu dediğim ama bu sürecin nedenlerini gerçekten araştırmak, anlamak, ciddi şekilde idrak etmek lazım.

Belki hiç hesaba katmadığımız, düşünmediğimiz bazı sıkıntılar var ve bu sıkıntılar 2 yıl içerisinde bazı futbolcuların bu kulüpten bu şekilde tüm bağları kopararak gitmeye (ya da buna yakın derece) getiriyor.

Barış'ı vs aklamak için söylemiyorum. Aksine gelecekteki olası başka sıkıntıları engelleyebilmek adına, Galatasaray'ın menfaati için bunu yazıyorum.

İki sebep olabilir.

1. Maaş dengesizliği ile ilgili olabilir
2. Fenerbahçe’ye gitmek istiyor ve hülle ile 1 sene 10-12 alıp sonra Fb yapacak 5’e falan.
3. Rizeli bir takım bakanlar vs devreye girdi Muriqi de olduğu gibi ve onlar önce Arabistan sonra Fener yapacaksın dedi.

Herkes Okan Hoca’ya tapıyor takımda. Takımda da seviliyor. Taraftar en az Osimhen kadar seviyor.

Kavukçu ile menajeri sözde çok iyi olmayan bir konuşma yapmış tamam ama bunlardan sebep köprü atılmaz.

İki sebep olabilir.

1. Maaş dengesizliği ile ilgili olabilir
2. Fenerbahçe’ye gitmek istiyor ve hülle ile 1 sene 10-12 alıp sonra Fb yapacak 5’e falan.
3. Rizeli bir takım bakanlar vs devreye girdi Muriqi de olduğu gibi ve onlar önce Arabistan sonra Fener yapacaksın dedi.

Herkes Okan Hoca’ya tapıyor takımda. Takımda da seviliyor. Taraftar en az Osimhen kadar seviyor.

Kavukçu ile menajeri sözde çok iyi olmayan bir konuşma yapmış tamam ama bunlardan sebep köprü atılmaz.

Maaş dengesizliği ise mevzu bu kulüpten ayrılman için sebep olmaz, zira başka takıma gitsin (arabistan hariç) orada da buradaki parayı alacaksın. Hani sorun edersin de illa ayrılacam ayrılacam demezsin diye dedim.

2. ve 3. maddeler bana o kadaar olma ihtimali yüksek geliyor ki, halbuki üzücü çünkü baktığında aşırı komplo teorisi gibi duruyor ama Ali Koç ve çevresindekileri, ilişkilerini bilince işte artık hiç şaşırmam böyle şeylere.

gitmek istemesi konusunda mistik sebepler aramaya gerek yok renktaşlar

4 yılda 40+milyon eurodan bahsediliyor

bu parayı tr ve avrupada 10 yılda kazanamaz

ben barışın gitmek istemesini yanlış bulmuyorum çocuk para kazanmak ister

ama bunu için gösterdiği tavrı ve kulübün pazarlık gücünü kıracak işlerin içine girmesine kızıyorum

ama yönetimimiz de 2 yıldır kerem ve barış alternatifi almayarak ne bok yemeye çalışıyor anlamış değilim

lan ne büyüttünüz bu paragöz şabanı be

alt tarafı keçiörenli kazmanın teki, hayatında topu kontrol edememiş o kütük gibi bilekleriyle biraz koşu enerjisi var diye ilah oldu başımıza

bi tane teklif aldı mı avrupanın kalburüstü bi takımından hea

almayacak da hiçbir zaman. anca gider saudide oynar

niye bu kadar stres oldu, cukkalamanın tek fırsatı olduğunu kendi de biliyo da ondan.

Maaş dengesizliği ise mevzu bu kulüpten ayrılman için sebep olmaz, zira başka takıma gitsin (arabistan hariç) orada da buradaki parayı alacaksın. Hani sorun edersin de illa ayrılacam ayrılacam demezsin diye dedim.

2. ve 3. maddeler bana o kadaar olma ihtimali yüksek geliyor ki, halbuki üzücü çünkü baktığında aşırı komplo teorisi gibi duruyor ama Ali Koç ve çevresindekileri, ilişkilerini bilince işte artık hiç şaşırmam böyle şeylere.
Adam sırf alacağız diye Ederson’u girip kalecisiz bırakmak için alıyor takımında gönderemediği dahil 3 kalecisi varken. Bilmem kaç yabancısı var takımda 14’ten fazla.

Üzerine Bissouma’yı almaya çalışıyor aynı sebepten hasta mı, yasaklı madde riski mi var demeden 2-3 katı garanti bonservis ve kontrat ile.

Biz de gidip Kerem’i hediye ediyoruz Avrupa da centilmenlik vs ayağına.

Kerem’in geçen sene ayrılış hikayesi, tutturması birebir aynı Barış ile.

Olacağı bu. Barış da maalesef koşar adım gidiyor. Bu durumdan iğreniyorum açıkçası.

Çünkü son 25 yılda en sevdiğim yerliydi. Kerem’i sadece gol atıyor diye sevdim ama Barış’ı mücadelesi gücünü vs görüp, şu ana kadar hiç sorun çıkarmadığı yerde bu şekilde görmek beni de taraftarı da hatta Okan hoca ve takımı da alt üst etmiş gibi.

Bünyamin gezerin yanındaki eleman kesin kalacak hatta kaldı dedi. Benim içime sinmiyor keşke satılsaydı. Taviz tavizi doğurur.

NEOM denilen arabistanın mahalle takımına gitmek için bunları yapan Fener'den yıllık 8 milyon euro teklif alınca Arabistan'dan da sıkıldıysa gider tabii.

Mesela 2 yıl sonra dönmek istedi, bonservisi elinde hatta

Biz yıllık 4 teklif ettik
Fener 7 teklif etti

Sence ne yapar?
Istedigimiz bonservisi getirip giderse, Araplardan sonra nereye gidecegi bizi ilgilendirmez.

Geri
Üst Alt