- 3 Temmuz 2012
- 134.930
- 81.593
- 5.198
herşeyin icine etti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeri asla dolmaz.
Kalsa ya oynamaz ya içten oynamaz.
Niye be niye Barış.
Biz seni hep sevdik gidip niye şimdi para için Arap diyarlarına gideceğim diye tutturuyorsun.
Çözümü basit. 5 Yıl Türkiye'de başka kulüpte oynayamaz maddesi koydurmak çok zor olmamalı.Buda fbye gidecek
Çok sevmiştik şan seni
Alinin menajerlere dışarıya sattırıp sonra alma taktiği
Son 15 yıldaki em büyük hayal kırıklığımsın
Bold'ladığım kısmı hepimiz çok çok soruyoruz ama bence bunun üzerine yeterince düşünmüyoruz.
Garip gelebilir bu dediğim ama bu sürecin nedenlerini gerçekten araştırmak, anlamak, ciddi şekilde idrak etmek lazım.
Belki hiç hesaba katmadığımız, düşünmediğimiz bazı sıkıntılar var ve bu sıkıntılar 2 yıl içerisinde bazı futbolcuların bu kulüpten bu şekilde tüm bağları kopararak gitmeye (ya da buna yakın derece) getiriyor.
Barış'ı vs aklamak için söylemiyorum. Aksine gelecekteki olası başka sıkıntıları engelleyebilmek adına, Galatasaray'ın menfaati için bunu yazıyorum.
İki sebep olabilir.
1. Maaş dengesizliği ile ilgili olabilir
2. Fenerbahçe’ye gitmek istiyor ve hülle ile 1 sene 10-12 alıp sonra Fb yapacak 5’e falan.
3. Rizeli bir takım bakanlar vs devreye girdi Muriqi de olduğu gibi ve onlar önce Arabistan sonra Fener yapacaksın dedi.
Herkes Okan Hoca’ya tapıyor takımda. Takımda da seviliyor. Taraftar en az Osimhen kadar seviyor.
Kavukçu ile menajeri sözde çok iyi olmayan bir konuşma yapmış tamam ama bunlardan sebep köprü atılmaz.
Adam sırf alacağız diye Ederson’u girip kalecisiz bırakmak için alıyor takımında gönderemediği dahil 3 kalecisi varken. Bilmem kaç yabancısı var takımda 14’ten fazla.Maaş dengesizliği ise mevzu bu kulüpten ayrılman için sebep olmaz, zira başka takıma gitsin (arabistan hariç) orada da buradaki parayı alacaksın. Hani sorun edersin de illa ayrılacam ayrılacam demezsin diye dedim.
2. ve 3. maddeler bana o kadaar olma ihtimali yüksek geliyor ki, halbuki üzücü çünkü baktığında aşırı komplo teorisi gibi duruyor ama Ali Koç ve çevresindekileri, ilişkilerini bilince işte artık hiç şaşırmam böyle şeylere.
Istedigimiz bonservisi getirip giderse, Araplardan sonra nereye gidecegi bizi ilgilendirmez.NEOM denilen arabistanın mahalle takımına gitmek için bunları yapan Fener'den yıllık 8 milyon euro teklif alınca Arabistan'dan da sıkıldıysa gider tabii.
Mesela 2 yıl sonra dönmek istedi, bonservisi elinde hatta
Biz yıllık 4 teklif ettik
Fener 7 teklif etti
Sence ne yapar?