#53 Barış Alper Yılmaz

Bu şahıstan rahatsızım. Bir ortam çocuğu, buna “fazla koşma, yıpratma kendini, sakatlama” aklı vermiş muhtemelen.

Icardi bile daha fazla mücadele ediyor.

Aynen. Sane bundan daha fazla mücadele ediyor. Sol tarafımızdan bunun yüzünden ataklar yiyoruz zaten çünkü yardıma gelmiyor herif.

Taktiksel bir anlayıştan dolayı mı değişim var bilmiyorum ama icardi kendisinden çok pres yapıyor ilerde rakibi parçalayan barış gitti böyle bezmiş vurdumduymaz bir ruh hali geldi özellikle 2 maçtır bu var herif toplara bile koşmuyor sadece şikayet falan ediyor bildiğin zaha var sahada 2 haftadır

Okan hocamız görüyor mu acaba adamın her hareketi dengesiz ikili mücadeleye girse faul yapıyor girmekte istemiyor pek zaten kontra yakalıyoruz onları da hiç ediyor sağolsun bir de yönetmimiz bu herife zamlı sözleşme veriyor.

Yere düşmeyen adam gitmiş, her pozisyonda yerde kalan, rakip topu alınca peşinden koşmayan barış gelmiş.

Buna o aklı verenler de belli, harcıyorlar çocuğu

Ayağına top istiyor, mücadele sıfır. Değiştir bu kafayı.

Yere düşmeyen adam gitmiş, her pozisyonda yerde kalan, rakip topu alınca peşinden koşmayan barış gelmiş.

Buna o aklı verenler de belli, harcıyorlar çocuğu
Yere yine düşüyordu bu ligin başında düzeldi 2 3 hafta tekrar eski ayarlarına döndü herif garip bir çar. Hatta ben düzeldiğini falan düşündüm şaşırdım ulan bu adama noldu diye geçici bir delirmeymiş sanırım

Değil Hasan Şaş, Ümit Davala'nın bile kariyerine sahip değilsin.

Eşşek gibi koşacaksın olm.

Sen ayağına top isteyen adam olamazsın

40+ paya satilmali idi yok biteriz batariz görüyoruz yani sonucunu

Bunda suç yok hainliğini ödüllendiren yönetim ve hoca bundan daha hain

1758913511317.webp

Geri
Üst Alt