#53 Barış Alper Yılmaz

aslında ben büyük bir fark görmüyorum
önceden ne oynuyorsa hala onu oynuyor
barış karşıdaki oyuncuya üstünlük kuramazsa verimsizleşen bir adam. çünkü kuvvetiyle var oluyor sahada
avrupa maçlarında zorlanması da bu yüzden. oradaki adamlara fiziksel üstünlük kurmak daha zor.
ama şimdi daha çok göze batıyor bu durum çünkü haklı olarak mimlendi yaptıklarından ötürü.
her şeye rağmen bir asist yapabilirdi ama onu da sane dağa taşa attı.

aslında ben büyük bir fark görmüyorum
önceden ne oynuyorsa hala onu oynuyor
barış karşıdaki oyuncuya üstünlük kuramazsa verimsizleşen bir adam. çünkü kuvvetiyle var oluyor sahada
avrupa maçlarında zorlanması da bu yüzden. oradaki adamlara fiziksel üstünlük kurmak daha zor.
ama şimdi daha çok göze batıyor bu durum çünkü haklı olarak mimlendi yaptıklarından ötürü.
her şeye rağmen bir asist yapabilirdi ama onu da sane dağa taşa attı.
Fiziksel üstünlük kuramıyorki ilk temasta yere düşmeye kendini bırakmaya başladı. Eski Barış böyle değildi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fiziksel çalışmaları bırakmış gibi duruyor bu kadar ikili mücadele kaybetmesinin başka açıklaması olamaz. Performansını toparlamadan asla ve asla sözleşmesine zam falan yapılmamalı. Trip at sözleşmeye zam al sonra yatışa geç bu zinciri kıramazsak önümüzdeki seneler için de büyük sıkıntı olur bu durum.

büyük bir silah sahada hiç itirazım yok

ama geçen sezon avrupa şampiyonası sonrasından bu yana tavırlarıyla konuşuyorum ki iyi bir karakter değil

hatta baya sıkıntılı bir karakter

zam yapanlar da galatasaraya kötülük yapıyor

Galatasaray tarihinin en büyük hatası bu adamı satmamak

30 üstü verdiğinde satacaktık araplara

Akıllı bir yönetimin ve hocan olsa 40’a satar maksimum yarısına yerini doldururdun. Bir daha öyle bir teklif gelmez. Maaşını iyice yükselttin, Avrupa’ya da satamazsın. Arap ligi de altı üstü bir tane lig, yabancı sınırlı. Yani istediğin kadar topçu satabileceğin bir pazar değil. Çok yanlış yönetildi bu süreç.

Niye sürekli tüm topları ayağına istiyor da bir türlü arkaya koşu atmıyor anlamıyorum

Bakın geriye gidip mesajı da bulabilirsiniz. Yönetimi teknik direktörü gönderecek oğlan bu oğlan. Bu safi rüzgar yüzünden frankurt maçı gitti bakın Okan falan değil bunun yüzünden. Her pozisyonu harcadı defans desen geri bile koşmadı. Yazık vallahi yazık ben 40 30 falan bırak 20 milyona razıydım. İnşallah ben yanılırım İnşallah

Niye sürekli tüm topları ayağına istiyor da bir türlü arkaya koşu atmıyor anlamıyorum
Yok abim o oyun aklı yok zaten. Alanya maçında olumlu tek hareketi sıfıra inip Bi içeri açtı o. İkili mücadelede s.cti adam geçemiyor Bi de dokununca kendini atıyor hemen vallahi delirtti beni. Kulüp nasıl yönetilmez aha da bize baksınlar.

Hadi bakalim. Zirladin zirladin istedigin zamida kaptin. Sali gunu 100de 100 performans bekliyoruz senden

Aynen Frankfurt maçında atsaydı alırdık, kendinizi bu hikayeye inandırmaya devam edin.

Takımın geneli bok gibi oynamış yine bu suçlu olmuş, 12 m euro alan Sane alsın bir maçı da o kadar mevzuya rağmen 7 maçın 4ünde başrol bu çocuk oldu.

Geri
Üst Alt