#53 Barış Alper Yılmaz

Niye sürekli tüm topları ayağına istiyor da bir türlü arkaya koşu atmıyor anlamıyorum

Bu da kral oldu çünkü aklında
Aynı şey kereme de olmuştu. Kerem de koşuları bırakıp topu ayağana istemeye başladı
Mesela sağda oynamıyor artık heralde ordan yine beke çekerler diye istemior
Biraz rağbet görünce tembelleşiyorlar
#Fact

aslında ben büyük bir fark görmüyorum
önceden ne oynuyorsa hala onu oynuyor
barış karşıdaki oyuncuya üstünlük kuramazsa verimsizleşen bir adam. çünkü kuvvetiyle var oluyor sahada
avrupa maçlarında zorlanması da bu yüzden. oradaki adamlara fiziksel üstünlük kurmak daha zor.
ama şimdi daha çok göze batıyor bu durum çünkü haklı olarak mimlendi yaptıklarından ötürü.
her şeye rağmen bir asist yapabilirdi ama onu da sane dağa taşa attı.
Sözlükte eleştirilince buraya da göz atayım dedim.
Bence eskisi gibi hiç değil ama yine de kötü demek haksızlık.
Eyüp maçında oyunu değiştirdi, Konya maçında ilk 2 golde direkt katkısı var, Alanya maçında sağdan çok iyi koşu yapıp Sane'ye 2 pozisyon hazırladı. Tabi yine de eskisi gibi demek için kör olmak lazım.
BAY'daki dikkat çeken bence yüzünün ekşi hali. Hiç gülmüyor. Artık mahcubiyet mi dersin mutsuzluk mu dersin pişmanlık mı dersin, yabancı gibi hissetmek mi dersin bilemem.

kötü oynadığı şu zamanlarda maaşında indirim istemediği sürece hiçbir zaman kendisini tekrar sevme ihtimalim yok benim

Koca sezon sanırım Osimhen'e asist yapmamış kanat oyuncusu. İşte o kadar bencil. Son dönemde kendini kanıtlama çabası ile bencilliği iyice abarttı. Gol atamadıkça iyice iticileşiyor. Fiziği hariç futbolun temel yeterliliklerinden hiçbirine sahip değil. Bazen de bitiriciliği iyi diyecek oluyorum Frankfurt maçında uzaya attığı top aklıma geliyor burada bitiriyorum

İlk yarıda bu oyunu oynamamızı sağlayan en önemli oyunculardan birisi de Barış. İlk yarıda yerde ve havada girdiği 7 ikili mücadelenin tamamını kazanmış, 2 defansif hamlesi var, defans arkasına sarktığı pozisyonlar/dribling denemeleri var üstüne üstlük gitti penaltıyı kazandı

işte bizim bildiğimiz barış bu. ayağına top istemeyen, sürekli koşu atıp önüne isteyen. zorlayan, yıpratan , bezdiren barışı istiyoruz. başka bir oyuncu olmaya çalışırsan çöp olursun. devam böyle. 2. yarı daha çok iş düşecek sana !

tekrardan 100 m € seviyesine geldı

Geri
Üst Alt