#53 Barış Alper Yılmaz

Barış yetenek olarak da iyi futbolcu degil, sorun orda. $40m bu adam icin bulunmaz para. Sadece ekstra antreman ve fizik gucu ile TSL'de is yapan bir arkadas. Vasat bir fizikli oyuncu. Galatasaray sag veya sol açık fark yaratacak, yetenekli ve top ile tekniği üst düzeyde olacak oyuncu olmalı. Ayrica, kimsenin nazini cekmeyeceksin, Icardi olsa bile bu haliyle oynatmayacaksin. Idari becerisi ile idare edecegim diye tum takimi kaybetmek arasinda ince cizgi olur. Bu her is yerinde boyledir, sadece futbol'da degil. Bizim gibi 100+ senelik kuluplerin bir standardi ve beklentisi olmasi gerekiyor. Ona uymayanin kalmasi da gereksiz. Bunu oturtabilirsek Avrupa'da cok farkli isler yapacagimizdan eminim.

İş bilmez hain yönetim.Bu adamı araplara 30-40 milyona satamazsa bu parayı ceplerinden vermeli.
Galatasaray uçacak. iş bişmezler hainler sürekli aşağıya çekiyorlar.Bir gram ekstra katkıları yok.

Bu barışın hala neyini tartışıyoruz arkadaş.Kapasite belli özellikleri belli.
Yok parayı almış oynamıyormuş yok defans yapmıyormuş..Arkadaş aynı.Geçen sene neyse şimdide öyle.Defans yapması hırsı falan koca bir yalan.Defansı hiçbir zaman yoktu.Bunu yapmak için taktik disiplin olacak.

Gönderceksin arkadaş piyasa yapmışken gönderceksin.Şampiyonluklarda öyle yada böyle katkı yapmış.Akıllı olacaksın Bin defa söyledik.
Şimdi araplar almazsa göreceğiz bakalım neler oluyor.

Devre arası as kanat oyuncusu şart.

Barış'ın yaptığını herkes yapabiliyorsa bulun bir tane yerli çocuk da fiziklendirin yapsın bakalım nasıl yapacak

Hikaye anlatmayın ya, sene başında yaptığı hareketle aptallık etti deyin, geçin, Son iki senedeki en önemli oyuncular arasında ilk 3e girecek adamdır Barış.

150 katı maaş alan Sane ne Yunus'un ne de Barış'ın verdiklerini veremiyor, ortada bir sorun varsa ilk sorun Sane şu an.

Barış'ın yaptığını herkes yapabiliyorsa bulun bir tane yerli çocuk da fiziklendirin yapsın bakalım nasıl yapacak

Hikaye anlatmayın ya, sene başında yaptığı hareketle aptallık etti deyin, geçin, Son iki senedeki en önemli oyuncular arasında ilk 3e girecek adamdır Barış.

150 katı maaş alan Sane ne Yunus'un ne de Barış'ın verdiklerini veremiyor, ortada bir sorun varsa ilk sorun Sane şu an.
Yabancı ama o. City de bayern de neler başardı. Eskimiş geberik starlara bayılırız. Barışın yerine de ziyech tarzı bi geberik buluruz seneye. Taraftar koşar artık sol kanatta.

O yaptığı aptallık hatta hainlik yüzünden her kötü performansı sonrası deliler gibi eleştirilecek bu sezon.

Bunu nasıl atlatır bilemem. Insanlar böyle bir şeyi kolay kolay unutmaz.

O yaptığı aptallık hatta hainlik yüzünden her kötü performansı sonrası deliler gibi eleştirilecek bu sezon.

Bunu nasıl atlatır bilemem. Insanlar böyle bir şeyi kolay kolay unutmaz.

Aynen öyle.

Barış'ım yapmaz kafasında biriydim en güvenilmez adam haline geldi benim için.

biz barıştan nefret ediyoruz
onu sevenleri lanetliyoruz

Sezon başındaki saçmalıklar olmadan önce de ara yahut sezon sonu transfer döneminde satılacağı tahminimi paylaşmıştım; iyi bir teklifle en doğru hareket olacaktı. Barış' ı seven ve takımda ikamesi olmadığını düşünen biri olarak söylüyorum, her şeyin bir zamanı var. Hala da aynı düşüncedeyim, o Arap kulübüyle protokol yapılmış bile olabilir.

Yerini doldurmak, zannedildiği kadar kolay olmayacak; ne beklentilerle ne kanat oyuncuları getirildi; sonuç, % 95 filan 'tıss'...

Barış'ı ligin 3. haftasında gelen teklif sonrası satsaydık her şeyin daha güzel olacağını, hatta GS'nin uçacağını düşündürten neyse açıklayın da biz de öğrenelim. Defans yapması, hırsı falan da koca bir yalanmış. Vay be nefrete bak.

Şunu anlamak zor olmasa gerek. O teklif transfer dönemi bitince değil, daha erken gelseydi satışına onay da verilirdi. Çıkıp Keçiören başkanı gibi daha böyle teklif gelmez diye kendini parçalayanlar sizin cebinize mi gelecek para, satılmazsa satılmasın. Madem bu kadar kulübün parasını düşünüyorsunuz İcardi'nin 10 milyonu, Sane'nin 12 milyon maaşını konuşun.

Kötü maç çıkartınca eleştirmek yerine satmazsak böyle olur diye otomatik mesaj atmanıza gerek yok sürekli. Bu oynadığımız saçma sapan oyunda 50 milyona Lookman alsak her maç sürekli defansa gelirdi, bekini kovalardı tabi. At topu Osimhen'e, at topu Barış'a yapmazdık, her şeyi çözerdi. Tıpkı Sane gibi.

Takımda topu alınca rakibin üstüne giden bir tane topçu var kimse bu sorunu konuşmuyor.

Yabancı ama o. City de bayern de neler başardı. Eskimiş geberik starlara bayılırız. Barışın yerine de ziyech tarzı bi geberik buluruz seneye. Taraftar koşar artık sol kanatta.
Bence en büyük sıkıntı Liv maçında çok yorulmasına rağmen yine ilk 11 kullanmaktı, doğruya dur hiç hali yok gibiydi. Golde de adamını kovalamayınca hedef oldu.

Yaptığı hatanın ona olumsuz dönmesini anlıyorum, birçok kişiyle bağları kopardı ama hala en iyi kanat oyuncumuz Barış, kimse kusura bakmasın.

Yunus da incecilikte iyi ama geçen seneye göre istikrarı çok zayıf.

Bence en büyük sıkıntı Liv maçında çok yorulmasına rağmen yine ilk 11 kullanmaktı, doğruya dur hiç hali yok gibiydi. Golde de adamını kovalamayınca hedef oldu.

Yaptığı hatanın ona olumsuz dönmesini anlıyorum, birçok kişiyle bağları kopardı ama hala en iyi kanat oyuncumuz Barış, kimse kusura bakmasın.

Yunus da incecilikte iyi ama geçen seneye göre istikrarı çok zayıf.
Yunus geçen sene messiyi bulduk dedirtmişti bize. Müthiş sekanslar sunmuştu çocuk. Bu sene de fena değil ama geçen senenin tadı damakta kaldı.

bu herifi savunmağa devam edebilmek için yakında law school admission testini alacaksın herhalt heis

bu herifi savunmağa devam edebilmek için yakında law school admission testini alacaksın herhalt heis
Savunduğum yok aksine o mevzudan sonra kendini tekrar ispatlamak zorunda ve desteğimi de kestim ama en faydalı kanat hala Barış, istediğiniz kadar eleştirin.

Barış kesilse takım daha iyi olacak diyorsun mesela, ben de mümkün değil diyorum onu geçtim alternatif olacak adamların yürüyecek hali yok şu an.

Savunduğum yok aksine o mevzudan sonra kendini tekrar ispatlamak zorunda ve desteğimi de kestim ama en faydalı kanat hala Barış, istediğiniz kadar eleştirin.

Barış kesilse takım daha iyi olacak diyorsun mesela, ben de mümkün değil diyorum onu geçtim alternatif olacak adamların yürüyecek hali yok şu an.

öyle demiyorum da

belirttiğin üzra savunulacak bi tarafı yok yeani. ocakta şutlayıp bodo'daki haugeyi almağa girişebiliriz

Bu fizik gücüyle yerli bir oyuncuyu bir daha bulamayız üstelik bizde gelişti Barış geçen sene de taş gibi oynadı ama bu meselelerden ötürü kafası karışık gibi aklını sahaya veremiyor

öyle demiyorum da

belirttiğin üzra savunulacak bi tarafı yok yeani. ocakta şutlayıp bodo'daki haugeyi almağa girişebiliriz
Hauge falan olmaz iyi topçu ama Avrupa’da sıla hasreti mi çekti neyse batırdı genelde. Bodo’da iyi döndü yine.

Fizikli fuleli bir adam alınmalı gidecekse, daha iyisini herkes ister keşke daha iyisini alsak da yollasak, buna inanmıyorum hem yönetimden dolayı hem de hocanın her gelen kanattan verim alamama sorunundan dolayı.

soyunma odası görüntüleri duygulandırdı
seni çok seviyoruz Barış. Senin de bizi sevdiğini biliyoruz.

Geri
Üst Alt