#53 Barış Alper Yılmaz

Menajerin seni nasıl dolduruyor bilmiyorum ama yaptıklarına rağmen arkanda duran, hoca, başkan ve taraftarına kahpelik yapmana gerek yok. Çık topunu oyna o namussuz paragoz Menajerine stiri çek. Şu sahadaki isteksizliğin başlığına tek olumsuz mesaj girmemiş beni bile tiksindirdi yemin ederim.

Ömer Ali Şahineri bile geçemiyor, ama artistlik ve zam desen o konuda mangalda kül bırakmaz.

Maaşını aldı, derdi de oydu, bundan sonra cok da takacağını sanmıyorum, problemli bir tip, takımın huzurunu bozmadan devre arası gitsin

Devre arasına kadar idare edip, sonrasında mabadına tekmeyi basmalıyız.

Top kontrol etmeyi bilmeyen adama 40-50 teklif var diye iyi yedirdiler herkese dgdsgsdg o Neom olayıda Ali koçun falan işiydi muhtemelen.

Ben özellikle oynamadığını düşünmüyorum. Bence performansı düştü ve şu an herkese itici geldiği için çok göze batıyor. Bu süreç olmasa geçici bir performans düşüşü olarak adlandırılacakken iticileştiği için insanlar bilerek oynamıyor diyebilir. Abartıldığı kadar iyi topçu değildi zaten. Burada yönetim ve Okan Buruk'un da suçu var. Herife Messi muamelesi yapmayacaklardı, satacaklardı zamanında

Aşırı sıçıyor, çıkar şunu hoca.

Sen napiyon lan bilerek mi yapiyon.devrecarssi satın araplara

Bu takımın pas yapıp kontrata cikamamasi skandal bir olay ana sampiyon oluyoruz bosverin. Uzun top iyidir

Geri
Üst Alt