#53 Barış Alper Yılmaz

Kötü oynarsa 3-0’lık maçta kadromuz çok genişmiş gibi ıslık çalan üstün zekalılar versin hesabını buna sormam daha.

O ıslıktan sonra ben sahada koşmazdım

Hata yönetimde eger sözlesmesine iyilestirilme yapildiysa ve bu Barisi tatmin ettiyse sonuc ortada

Şu haliyle Araplar bile para verip olmaz artık onlarda gözünü açtı

Kendi kariyerini kendisi bitirdi maalesef, o eski hırsı heyecanı da kalmamış sıradan Anadolu topçusuna evrilmiş. Kendine ihanet ediyor

selçuk inan , sabri sarıoğlu son senelerinde az kazık yedirmedi bize sıra sende yapıştır gelsin . iyi ki maça gitmemişim bunun suratına katlanamam maç falan izleyemezdim.

TS sağlam ekip, bu haliyle o maçta 11 olmazsa hayrımıza olabilir, sonradan girerek belki daha diri ve etkin olur!

Barış bedel ödemedi, hem de üstüne ödül aldı maaşında.

1761498348117.webp

bidaha bu takımda forma giyenin tarzı bir laf etmiş diye bilgi akışı var şu an

11'e 11'de gayet iyiydi bence. Rakibi yıldırdı, ilk golde rakibi hataya zorladı. Göztepe 10 kişi kalınca hoca taktiksel olarak böyle uygun gördü de çıkardı herhalde. İkinci yarıdaki oyuna ve bulduğumuz pozisyonlara bakınca hoca haklıymış diyebiliriz.

bu maç istekliydi bence ezbere yorum yapmamak lazım

sane ve yunus rakibi daha rahat açabileceği için çıkması normaldi

Hocanin bunu cikarmasi maci kazandirdi. Low IQ topcu ile very high IQ topcu degisikligi maci bitirdi zaten. Kaldi ki top bizdeyken dogru pas yapmada en zayif adam Baris. Cok akilli bir degisiklik.

Geri
Üst Alt