#53 Barış Alper Yılmaz

Soldayken içe giremiyor, soluna çekince atak ölüyor
Bu haliyle solda oynaması rezalet olarak görülüyor
Bari sağa geçip orda eskihellaçı hallaç pamuğu gibi atar mı görelim

Lookman mı olur başkası mı olur bilmiyorum ama siyahi kanat şart oğlu şart bize şu maçta bir tane rodriges olsa trabzonu haşat etmişti. Gomisle kurduğu uyumu osimhen ile kurabilecek kafası calışan hızlı pırpır bir elemana ihtiyacımız var.

Sırf transferi için kötü oynayıp değerini düşürmeye çalışmıyorsa bende birşey bilmiyorum. Seni yalayanlarda senin gibi

Geçenki maçta bu gereksiz yüzünden ceza yemiştim. Bu konudan uzak durmam lazım.

Zamanında satacaktın. Ne zannediyorlar? Sırf fiziği ile oynayan topçunun 10 senelik topçu ömrü olacağını mı sanıyorlar? Bu tip oyuncuların azmi bitti mi topçuluğu da bitiyor. İstediği sözleşmeyi aldı. Artık göstereceği, ispat edeceği bir şey kalmadı. Niye kendini geliştirmeye azmetsin ki?

Yok 50 milyon getireceklermiş. Sanki Vinicius jr. satıyorsun. Becerikli bir yönetim ve akıllı bir hoca olsa bunu okutup yerine iki tane topçu kazandırırdı takıma.

2 sene önce sivas macinda ziyeche cikardigin gibi geriye 2 tane top atacan alt tarafi bakmiyonmu olum kim nerde diye

Bunun yaptıklarını görüp kadro dışı bırakmıyorsaniz bari sağ bek oynatın çıkmasın ileri

Bidaha görürüz 40 milyonu bekle görürüz.

Yönetim ve teknik heyet bu sürece izin vermeyerek Galatasaray ekonomisine darbe vurmuştur

1-2 hata yapar ise çıkarken ıslıklanacaktır

Ereni öne barisi bek oynat da o sekilde heralde daha faydali olur, bu sekilde hic bir katkisi yok barisin

Geri
Üst Alt