#53 Barış Alper Yılmaz

O kadar cin gibiler ki derbilerde son dönemde hegemonya kurmamızı sağlayan 2 topçu vardı. Biri kerem biri de barış. İkisine de salça olup beyin bulandırdılar. Son dönem derbilerde özellikle barış rakibin içinden geçiyordu. Kerem de her derbide bi tane golü ya da asisti vardı. Cin ali her izlediğinde ağzının suyu akmış.

Hain oğlu haindir. Karşı tarafın yaptığı bir hamleyle takım planlamasını bitirdiler ve bu zat buna çanak tuttu. Futbol hayatını bitirmesi lazım yönetimin ama bizde nerdeee o yönetim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gs tarihine utanmaz bir hain olarak adını yazdırmıştır

Bu hain tüm camianın modunu düşürdü. Ben böyle hainlik gerçekten hatırlamıyorum..Bu adamı affedersek fenerden farkımız kalmaz.adamlar kendilerine ana avrat küfreden bizim eski çopumuz keremi aldılar.

Her şey para değil.. gönder alt yapıya.. oynasın orda diyecem ama bu çapta bir yönetim yok..

tüm plan program yapılmış 20 gün kala takımdan gideceğim kafasına giren herif defolsun gitsin.

insan gidecekse bile çıkar özür diler süreci kötü yönettim istemeden ben ve menajerim galatasarayı kazıklamaya çalıştık der.

hiç biri yok pişkin herif

Bide bu mesele var di mi.

İcim daraldi.

İnstadaki son postunun yorumlarına bakın hep altında teröristler var. Ya bu forma altında bunu yaşatan yönetimin yatacak yeri yok yeri

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İçinde birazcık Galatasaray sevgisi olan adam, şöyle bir vakitte şu hareketi yapmaz.

Fenerli diyorlardı, galiba gerçekten öyle. Galatasaraylı adam bunu yapmaz.

Gitmek isteyebilirsin ama bu şekilde değil. Transfer dönemi kapanmak üzereyken hiç değil.

İçinde birazcık Galatasaray sevgisi olan adam, şöyle bir vakitte şu hareketi yapmaz.

Fenerli diyorlardı, galiba gerçekten öyle. Galatasaraylı adam bunu yapmaz.

Gitmek isteyebilirsin ama bu şekilde değil. Transfer dönemi kapanmak üzereyken hiç değil.
Dogrudur. Rizelilerin cogu fener taraftaridir.

Bu da önümüzdeki senelerde fenere gidecek belli oldu. Kemiksiz 50 milyon avro getirsin defolsun gitsin. Getiremiyorsa ve oynamak da istemiyorsa futbol hayatını bitirin.

Bu kötü süreç bununla başladı maalesef. 10 gün kala ihanet etti.

İşareti aldı ve ilk bombayı içerde patlattı.

Bayram değil seyran değil osimhen indikten 2 gün sonra civciv sarısı opu rengispor trolleri tarafından yok maaş sorunu yaşanacak muhabbeti çevirilmesinden belliydi bir boklar döneceği.
O da buna verilen görevdi ve uyguladı. Paranın köpeği olan para ile satın alınır bu kaçınılmaz gerçektir.
Kendisi ş.ligine yazılmak istemiyormuş.
Yazmayın da satmayın da kardeşim. Öyle 2 milyon maaşla evinden oturup 2 ay izle bakalım ilk milli maçta çağırılıyor musun.
Devre arası geldiğinde araplardan o teklifi alabilecek misin. Gerçi seni bozmaz ali babanız var yaz dersiniz 7 yazar. Keremden eksiğiniz ne sonuçta.

Hayirdir hale neden gitmedi? Menajeri bizi cezalandirmak icin heralde yarini bekletiyor, yerine CL icin adam almasinlar diye, korkmayin ulan zaten bu saat den sonra CL icin kimse yetismez.

Herşey para değil, ibret i alem için kadro dışı bırakılıp kariyeri çürütülmeli.

Geri
Üst Alt