#53 Barış Alper Yılmaz

o zamanlar menajeri teklif getirmemiştir, tekliften sonra olanlara bakmak lazım.

bu takım neom sc yerine arsenal gibi büyük avrupa kulüpleri de olabilirdi her neyse transfer döneminin bitmesine kısa süre kalmışken galatasaray 2.ligden alıp türk yıldızı yaptığı sözleşmeli oyuncusunu satmak zorunda değil. önce kulüpler anlaşır anlaşamazsa topuna bakarsın.

seni bu yerlere çıkarmış kulübe karşı siyah ekran paylaşıp antrenmanlara çıkmamamak ne demek? taraftar ve hoca sana tapıyorken, avrupada hangi oyuncuda gördük bunu?

ha 2-3 sene aktürk gibi çift hane istatistik yapar sonra yine kaçar nefretini kusar önemli değil.
At kafası siyah ekrandan mı bahsediyorum burada, West ham devre arası da 25 teklif etti, çok isteyen o zaman da darlardı.

Antrenmana çıkmaması vs kabul edilemez ama kalıyorsa da zike zike destekleyeceksin.

sane iyi oynamıyor. yunus akgünün devamlı standart oyunu yok. kanat rotasyonu tek sallai kaldı. icardi maça başlayıp 70 dakika bile oynayacak durumda değil. osimhene bişey olsa forvet pozisyonunu icardi şu haliyle dolduramaz. bu koşullarda satılmaması gerekiyor. kazanmamız şart.

Osimhen'e neredeyse asist yapamamayı nasıl başardın lan, neyse kalıyorsa bundan sonra ayağının altından kaçırdığın toplar için, bencilliğinle harcadığın pozisyonlar için, Osimhen'i çıldırttığın durumlar için kimse sana eskisi gibi anlayış göstermeyecek, maaşlı elemansın ona göre profesyonel şekilde topunu oyna kalacaksan

Yaw abartmayın 200 milyon euro harcadığımız şu dönemde kulüp çalışanları profesyonel kulüp taraftarları da realist olmak zorunda. İşini yapacak boğusacak savaşacak. İşini yapmayan defolup gidecek.

Napıyon lan. Kalacaksan it gibi pişmanım deyip özür dileyeceksin.

takımdaki sol stoperle beraber tek eksik parçaydı. kalıp profesyonel gibi davranıp sene sonuna kadar bildiğimiz barış performansı verirse, 2 taraf da kazançlı çıkar.

Çıkıp yalandan bile olsa samimi bile olmasa özür dilememesini hiç bir şekilde kabullenmiyorum.

Umarım devre arasına kadar iyi oynar biz de alternatifini bulup en az 50- 60 a göndeririz. Bundan sonra bnce en iyi senaryo bu

Bence gidecek ve Lookman'a gireceğiz. Bu süreçte hiç açıklama yapmamasından bunu çıkarıyorum ben.

At kafası siyah ekrandan mı bahsediyorum burada, West ham devre arası da 25 teklif etti, çok isteyen o zaman da darlardı.

Antrenmana çıkmaması vs kabul edilemez ama kalıyorsa da zike zike destekleyeceksin.
ben desteklememe hakkımı kullanıyorum stada gidip yuhalayacağım kendisini. götlüğünün bir bedeli olacak. çıksın özür dilesin baska. esseklik ettim büyüklük gs taraftarında kalsın bir hata ettik kabul buyursunlar haricinde affetmiyorum.
bide o menajer bozuntusuyla yollarını ayırsın. ona da sinkaflı kelmelerle sittiri cekecek. sonra affederim. gerisi sahada çözülür. götü bası ayrı oynamaz ise.
bir de bunları dahi yapsa ilk tökezlemede kızağa çekilecek kendisi olacak. her sey doğru gitse bile. bu da bu isin cilvesi.

Bence gidecek ve Lookman'a gireceğiz. Bu süreçte hiç açıklama yapmamasından bunu çıkarıyorum ben.
salako ugurcan gibi maclara cıkıp görüşmeleri devam ettirse kimsenin sesi çıkmazdı. biz o bonservisi bir daha yakalayamazi, o da o maası bir daha alamaz. herkes için güzel bi son olurdu. ugurcan nası cıktı dün acıklamasını yaptı. çok zor değil. bunun amcaoğlu mu yönetiyor sosyal medyasını bilemiyorum.

ben desteklememe hakkımı kullanıyorum stada gidip yuhalayacağım kendisini. götlüğünün bir bedeli olacak. çıksın özür dilesin baska. esseklik ettim büyüklük gs taraftarında kalsın bir hata ettik kabul buyursunlar haricinde affetmiyorum.
bide o menajer bozuntusuyla yollarını ayırsın. ona da sinkaflı kelmelerle sittiri cekecek. sonra affederim. gerisi sahada çözülür. götü bası ayrı oynamaz ise.
bir de bunları dahi yapsa ilk tökezlemede kızağa çekilecek kendisi olacak. her sey doğru gitse bile. bu da bu isin cilvesi.
Sen destekleme zaten

Aynı şekilde Yunus'a da bok atıyordun düne kadar

Bunların 10 katını kazanan Sane 4 haftadır ortalığa sıçıyor, sesin çıkmıyor ama.

Ne bok yerseniz yiyin ya, size laf anlatmak ölüm.

Yuhlamayana koyim bu dakikadan sonra.

Türk oldugu icin destekleyecegım

Sen destekleme zaten

Aynı şekilde Yunus'a da bok atıyordun düne kadar

Bunların 10 katını kazanan Sane 4 haftadır ortalığa sıçıyor, sesin çıkmıyor ama.

Ne bok yerseniz yiyin ya, size laf anlatmak ölüm.

Yuhlamayana koyim bu dakikadan sonra.
gel beraber yuhlayalım :D
sane ye de salladım bu arada
gs menfaatleri için terim e bile sallarım. bizde böyle delikanlıyız.

Geri
Üst Alt