#53 Barış Alper Yılmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gel beraber yuhlayalım :D
sane ye de salladım bu arada
gs menfaatleri için terim e bile sallarım. bizde böyle delikanlıyız.
Top oynayan kendini yırtan topçu yuhlanmaz. Barış ve Yunus bu vakte kadar öyleydi.

Bundan sonra Sane gibi umursamaz olurlarsa yuhlanır ama önceki gibi devam ederlerse bir şey olmaz.

Sen yine de yuhla

Bu saatten sonra gönder yerine Lokman al, pek olacak iş değil, zaman daraldı. İki kanatta yıldız topçu oynatınca her maçı alacaksın diye bi durum da yok, kimya bu işte en önemli şey. Maaşına biraz zam, çıkıp taraftarla arasını yapacak bi röportajla işi çözmek lazım. Aynı Barış olmayacak ama en azından menajer tayfaya da mesaj olur. Zaten bir iki gol attıktan sonra buzlar çözülür. Muhtemel ayrılık da bizim istediğimiz zaman istediğimiz şartlarda olur.

Takimda kaliyormus ama ozur aciklamasi yapmadan affetmek de olmaz, o zaman bunun yaptirimi ne? Antrenmanlara cikma, maca cikma, takim arkadaslarini sat, sonra ben geri geldim diyemez.

Bir ozur borcu hala duruyor.

Top oynayan kendini yırtan topçu yuhlanmaz. Barış ve Yunus bu vakte kadar öyleydi.

Bundan sonra Sane gibi umursamaz olurlarsa yuhlanır ama önceki gibi devam ederlerse bir şey olmaz.

Sen yine de yuhla
tam olarak bunu yazdım bak. nöbete. mücadele etmeye devam eder ve süreç olumsuza dönmezse gs miz adına uzun vadede alısırız gene. yakın bi süreçte tökezler ve barıs o mücadele etmesini bırakırsa ortalık yangın yeri. her hareketi batacak taraftara. müthiş sempati ve mücadleyle dönmesi lazım. şansı da yanındaysa skor yapar değilse eyvah eyvah. her atamadığı topta, her auta çektiği şutta ooouvv sesslerini duyarız.

Sen yine de yuhla
Barış son hallerinden dolayı özür dilemeden devam ederse futboluda yuhlanır ,sane de cl maçında böyle oynarsa zaha gibi olur

Barış önemli aset ,boey sonrası bile nasıl yamulduysak barış oynamassa da aynı şekil yamuluruz ,direnç katan bi lemina var ,toreria bile yumaşak oynamaya başladı

Barış son hallerinden dolayı özür dilemeden devam ederse futboluda yuhlanır ,sane de cl maçında böyle oynarsa zaha gibi olur

Barış önemli aset ,boey sonrası bile nasıl yamulduysak barış oynamassa da aynı şekil yamuluruz ,direnç katan bi lemina var ,toreria bile yumaşak oynamaya başladı
Özür diler MT dönüşünde, muhtemelen basın açıklaması yaptırırlar.

Tribünde futbolcu yuhlayanları tespit edip ömür boyu maça sokmamak gerek

ne yuhlaması dalga mı geçiyorsunuz ? çıkıp aynı azimle aynı performansla maç oynasın yemişim özürünü . benim için en iyi özür performanstır. ben taraftarım kardeşim. benim için galatasarayın atacağı gol kazanacağı maç her şeyden değerlidir. gitmek mi istiyor ? kulübün şartlarına uyuyorsa gidecek. kalmak mı istiyor ? performans verecek. surat mı yapıyor , performans vermiyor mu? kadro dışı. galatasaray formasıyla sahada mücadele eden kimse ıslıklanmaz. ya kadro dışı kalır ya da oynar ve satılır.

ne yuhlaması dalga mı geçiyorsunuz ? çıkıp aynı azimle aynı performansla maç oynasın yemişim özürünü . benim için en iyi özür performanstır. ben taraftarım kardeşim. benim için galatasarayın atacağı gol kazanacağı maç her şeyden değerlidir. gitmek mi istiyor ? kulübün şartlarına uyuyorsa gidecek. kalmak mı istiyor ? performans verecek. surat mı yapıyor , performans vermiyor mu? kadro dışı. galatasaray formasıyla sahada mücadele eden kimse ıslıklanmaz. ya kadro dışı kalır ya da oynar ve satılır.
kaydınız gectğiniz mert bey

Kalacak olma durumu netleşirse özür dileyeceğini veya o minvalde bir paylaşım yapacağını düşünüyorum. Bu netleşmeden özür dilemez.

Merak etmeyin özür diler zaten en büyük özür vereceği performans iyi performans verdikçe taraftar bu olayı bilinçaltına atacaktır.

barışı ve yerli oyuncuları sürekli savunan biri olarak şunları not düşmek isterim

yaptığı şeyi tekrar yazalım da özrün nasıl olması gerektiğini hatırlayalım

barış alper yılmaz kendisi, menajeri tuncay, aracı menajerler cenk melih yazıcı ve gökmen özdemir daha çok kazansın ve bu yüzden galatasaray daha az kazansın yani galatasarayın parası 3-5 yamyam tarafından iç edilsin diye antrenmana çıkmadı, siyah ekran paylaştı, menajerine galatasaraya hakaret ettirdi

üstüne hocası 2 haftadır neredeyse domalırken önünde karşılık bile vermedi

kendisinin yaptığı hareketin hata değil aşağılıkça olduğunu, menajerinin açıklamasının kabul edilemez olduğunu ve özürü içeren metin ya da basın açıklamasını yapması gerekiyor

şimdilik kalıp oynasın en iyisini versin galatasaray adına seviniriz

ama muhtemelen bir kere satan yine satacak

bizde kaldığı sürece başarılı performans diler ayrıldığı günden itibaren futbol çerçevesinde olabilecek sağlık sakatlık dışında her türlü kötülüğü yaşamasını temenni ederim

aşırı doluydum barış konusunda kalacağını öğrenince gözlerim doldu. kendisine sarılarak hüngür hüngür ağlamak istiyorum

seni aptal heriff deyip yanağından öpmek istiyorum

Kafayı mi yediniz lan siz yabancı madde atarım falan mal mısınız olum? Hayır soruyorum harbiden. Kalmasına sevinmek yerine hayırdır fenere mi bekliyosunuz herifi. Bazı arkadaşlara sorasım geliyor fenerli misin diye? Çıkacak oynayacak topunu o göt kafalılara da kaptıracak topçu yok bizde artık gerekirse çürüyecek.

Galatasaray'a bedeli ne olursa olsun hicbir futbolcu boyle hareket cekemez. Agir bir ceza uygulamazsan, kimse buyuk takimiz deyip ahkam kesmesin. Buyuk takim gerekirse 40 milyonu cope atar ama bu tip salak hareketleri bir daha kimseye cesaret olamayacak sekilde cezalandirir. BAY'in savunulacak hicbir tarafi yok. Bu takim Kosecki gibi bir adami cok daha basit bir olaydan yolladi. BAY kim. Yeri doldurulamayacak bir futbolcu degil.

Arkadaşlar bu takımda lincoln antrenmanda disiplinsiz takılıyor diye feldkamp tarafından kadro dışı bırakıldı ve o sezon şampiyon biz olduk. Bizde böyle şeylerin affı olmaz

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt