#53 Barış Alper Yılmaz

Takimin cehresini degistirdi girdikten sonra

Önde Osimhen‘le birlikte direk yazilir, sonra Sane mi Yunus mu diye düsünülür

Cok cok önemli bizim icin

abi çok kızdık falan yorumlarımda da yazıyor kadro dışı kalsın falan diye çok kinlendim ama bu takımın en önemli oyuncusu osimhen ve barıştır. istediği maaşı verip ömür boyu formamızı giydirebiliriz galiba. kafam çok karışık. barış varken ligde her maçta ezip geçiyoruz

Ben sana mecburum bilemezsin
Adını mıh gibi kadromda tutuyorum
Büyüdükçe büyüyor boşluğun
Biz sana mecburuz bilemezsin

Gayetten de biliyorsun aslında
Giderim ha diye tutturuveriyorsun
Çekecegiz mecbur ne yapalım
Afran da tatlı tafran da

Attila Attilaoğlu

sözleşme de vereceğiz takımda da tutacağız Galatasaray'ın oyun kimliğinin en önemli 4 oyuncusundan 1i

Yalnız şutlarını inanılmaz geliştirmiş bu sene, normalde barışın caprazdan vurduğu toplarının kaleye gitme olasılığı çok düşüktü mbappe vari bir oyun stiline bürünüyor gittikce, cocuğun calıştığı emek verdiği çok belli gerçekten calışıyor bu arada. O ayağına top dolanan dağı taşı bombalayan barış fixlemiş kendini geçen seneye nazaran bir şeye daha dikkat ettim kendinide yere bırakmıyor artık

Inanilmaz bir topcu, game changer

G0vO4uVWwAE6h3r

Osimhen ve barış ikilisinden en az biri hep olmalı sahada. İkisi de olunca büyük güç oluyor

Son pozisyonda zaten 2 - 0 bir de o süreçten sonra gol atmak istedi.
Oyna devam

Yalnız bu sezon ki fiziksel görüntüsü diğer sezonlardakiden daha da farklı sanki. daha da cüsseli duruyor ve atletizmi de oturmuş. en önemli gelişimi de şutları olmuş. topa vurmayı öğrenmiş.

Geri
Üst Alt