#53 Barış Alper Yılmaz

Ne diye acele ettiniz bu kadar? Şampiyonlar ligi nde top oynasaydı sonrasına bakardık

Avrupaya bu yıllık ücretlerle satışımız iptal olmuşdur.Zaten ciddi teklif geldiğini düşünmüyorum.Araplar almazsa elde kalır.

İşte hani bir konu varya türk futbolu yerlerde sürünüyor.İşte bu nedenlerden biri.Transferde iş bilmezlik çapsızlık..Göndermen gereken oyuncuları piyasası varken elden çıkarmazsan bu süreçleri kötü yönetirsen böyle avrupada rezil olursun.Uzak değil bu kafayla iyi olan ekonomide tekrar kötüye gider.
Ama taraftarında başımızdakilerden farkı yok..Barış sanki ronaldo 50 milyona vermezlermiş.
Şimdi bu yorumlarımdan barış vasat barış kötü anlamı çıkmasın.Barış tabiki iyi oyuncu ama dönemsel bir oyuncu.Böyle adamlar piyasa yapmışken hemen satacaksın.planını ona göre yapacaksın.
Dursun ve adamları artı okan burukdan bunları beklemek tabiki hayalcilik olur.

Gazeteler "Postayi koydu, zammi kapti" demis. Gayette guzel anlatmislar olan biteni. Forumdaki BAY savunuculari olan biteni nasil sineye cekti merak ediyorum. Galatasarayli olup, tarihini kulturunu ozumsemis hicbir taraftar bu duruma tepkisiz kalmaz.

Her zırlayana zam yapmak muthis bir olay. Topcularla her sene yeni sözleşme yapjyoruz.

Eger zam dogruysa Pandoranin kutusunu resmen actik, artik her önune gelen bu sekilde davranir, gitmek istiyorum tripi atar yeterince teklif gelmez, sonra idmana cikma sonrada ödül.olarak maasina zam al, bu nasil yonetmenlik? Bunlar neye güvenip maaslari bu kadar yüsekltiyorlar? Alo petrol mi cikti bir yerden? Nasil karsiliyoruz bu jadar giderleri? Sirada Galatasaray Adasi mi var? Baris ligde ne kasar is yapiyorsa Avrupada boyunun ölcüsunü veriyorlar. Hangi akla hizmet bu maas verilir adam avrupaya gitse mac 2 milyon kazanir. Ayip gunah su verilen maaslar.

4 milyon euroluk top oynamazsan küfür var. O ıskaları topu dikmeleri falan yapamazsın artık şu maaşla.

Geri
Üst Alt