#53 Barış Alper Yılmaz

Özürlü gibi acele etme yav bi kontrol et şu topu saçma sapan vuruşlar yapıyor

Saçma sapan siyah ekranlar paylaşıp, trip attığı için ve kişiliksiz menajeri sağda solda boş açıklamalar yaptığı için her önemli maçta şov yapmak zorunda bu kadar basit.Kotu oynama lüksü olmayan tek oyuncu , bunda yönetim ve hoca hatasi da var aynı zamanda

Onu bokun içinden çıkarıp star yapan takıma şu yaptıkları hoş değil. Kimse o parayı verip alıp getirip bu yetenekleriyle bi yere getiremezdi onu. Şunu bi idrak etmesi lazım. En fazla gideceği samsun rize falan olurdu. Anadoluda sürünüp giderdi. Seni biz adam ettik.

Orda kendi piyasası için oynadı arkadaş
Gayet normal ben hep söylüyorum davinson da olsa osimhende olsa gitmek istiyorsa tutmayacaksin
Sonra işte böyle maç seçer adam kovalamaz
Bu mantıkla 3-4 topçu hariç herkes liverpool maçında kendi piyasası için oynamış oluyor Jk maçına baktığında.

Tuttuk çünkü mecburduk öyle basit değil o işler son günde. Bak Sane oynamıyor bile.

Lookman'ı da gördük Atalanta aldı kadroya oynatıyor şimdi.

35-40’a satmalıydık daha fazlasını veren bir takım çıkmayacak. Orhan Uluca çok güzel işlemiş dünkü maçtaki akıl almaz hatalarını.

Fiziksel özellikleriyle ön plana çıkan oyuncunun, limitlerini sonuna dek zorladığı maçtan birkaç gün sonra biraz bezgin görüntü vermesi doğaldır. Şut attığı pozisyonlarda bile her zamankinden daha aceleci davranması bu yüzdendi. İkinci yarıda çok önemli defansif katkı verdiğini göz ardı etmeyelim.

UCL ve ligin gidişatına göre ara transfer döneminde, olmadı sezon sonunda gideceğini tahmin ediyorum, daha doğrusu hissiyat diyelim. Arap kulübüyle şimdiden protokol yapılmış bile olabilir.

Bu mantıkla 3-4 topçu hariç herkes liverpool maçında kendi piyasası için oynamış oluyor Jk maçına baktığında.

Tuttuk çünkü mecburduk öyle basit değil o işler son günde. Bak Sane oynamıyor bile.

Lookman'ı da gördük Atalanta aldı kadroya oynatıyor şimdi.
Doğru hepsi kendi piyasası için oynadı
Normal zaten

Kesinlikle sağ kanat oynamalı, oyun zekası ve tekniği aşırı düşük, gelişecek şeyler değil, sağda en azından düşünmeden adam geçer ve orta yapar

o paralara satılması şarttı zaten, transfer mevzularından beri de formsuz topu çok kötü kullanıyor her pozisyonda

her şeye rağmen sezon boyunca çok faydalı olacağı da kesin ama tabi

İkinci yarı bildiğin bek gibi oynadı. Kötü değildi ama ilk yarının izahı yok. Özellikle fiziksel eforla oynayan bu topçuları rotasyona sokmazsan daha 10. Haftada milli takım falan derken perti çıkar. Bilin bakalım sıkıntı ne yedeği yok bu herifin.

S.Z.D. Konusunda farkındalığın artması güzel

Sizce devre arasi araplardan tekrar net 40 milyon teklif gelse yönetim bu sefer gönderirmi? Hala anlamis degilim gercekten bizim.kasaya 40 girecek bir teklif geldiyse neden satilmadi? Yerine birsekilde kiralik da olsa biri bulunurdu.

Geri
Üst Alt