#53 Barış Alper Yılmaz

Seviyoruz kardeşim yalan mı söyleyelim

bunun takımda ve sahada olmasından rahatsız oluyorum.devre arası yollar ayrılmalı
zaten performans olarak da kötü durumda

Maç içinde kimden yana olduğunu anlayamadığım 1-2 pozisyon oluyor en azından.

O kadar gereksiz efor sarfediyor ki koşulmaması gereken yerde koşuyor koşması gereken yerde koşmuyor düşmemesi gereken yerde düşüyor düşmesi gereken yerde ayakta kalıyor herifte inanılmaz bir iq sorunu var öyle böyle değil, hal böyle olunca son dakikalara doğru perişan olmuş bir civcive dönüyor saç baş dağılmış yorgunluk had safhada kondisyon bitik.

Dursun ve Okan bunu poh pohluyor ama böyle devam ederse takım arkadaşları tarafından takımdan def edilecek!

Millet Icardi'ye laf ediyor, 1 sene top oynamadı adam, buna ne demeli? Bu yaşta bu fizikte ama veteran gibi.

Satın gitsin.

Durduğu yerler, yapmadığı koşular ile takımın dengesini öyle bozuyor ki

Barış 2 sezon önceki haline geri döndü.

Senden tiksiniyorum. Cunku seni cok seviyordum. Seni sürekli oynatan hocadan da tiksiniyorum. Yeter artık lan yeter

acaba sabote mi ediyor, yoksa bi oyuncu sahiden bu kadar kabiliyetsiz olabilir mi, bunlar belli değil

tek belli olan herifi izlemenin ızdırap olduğu

devrede şutlanmalı bi şekilde

1760814438858.webp

bunun takımda ve sahada olmasından rahatsız oluyorum.devre arası yollar ayrılmalı
zaten performans olarak da kötü durumda
Galatasaraya hainlik yapanlar ödüllendiriliyor. Takımdaki en sevdiğim oyuncuyken en nefret ettiğim oyuncu haline geldi
Hala buna forma veren hocadan da nefret ediyorum.. defolsun gitsin çölüne para kazansın. Zaten bedavaya oynuyordu

acaba sabote mi ediyor, yoksa bi oyuncu sahiden bu kadar kabiliyetsiz olabilir mi, bunlar belli değil

tek belli olan herifi izlemenin ızdırap olduğu

devrede şutlanmalı bi şekilde
Yok ya hocam herif hep aynıydı asist ve skor yapınca göze batmıyor bir de çok seviliyordu ondan göze batmıyordu barış bence hep aynıydı. Atçı sergen boş adamın tekidir ama barış için yaptığı yorum doğruydu zamanında herifin defaultu bu iyi oynaması için çok üstün performans göstermesi lazım, defaultu gerçekten çekilecek gibi değil.

Geri
Üst Alt