#53 Barış Alper Yılmaz

İstediğinde transfer konusu patlamadan önceki gibi oynayabiliyorsa şu andaki oyunu asla kabul edilemez.

gün gectikce daha kötü futbol oynuyor kosmak disinda neredeyse birsey yapmiyor veya yapamiyor. Devre arasi hala araplardan teklif gelirse hic düsünmem gönderiridim.

acaba sabote mi ediyor, yoksa bi oyuncu sahiden bu kadar kabiliyetsiz olabilir mi, bunlar belli değil

tek belli olan herifi izlemenin ızdırap olduğu

devrede şutlanmalı bi şekilde
Sabote ediyor yazsam paranoya nedenli 1 hafta ceza yiyorum. Sevgili adminler bana kafayı takmış. Bir şey demeyeceğim. Sanki trollugune diyorum. Galatasaraylıyım ulan ben

BAY da hiç görmediğim bir şey vardı başak maçında. gücü bitti, soluk soluğaydı. ya artık eskisi gibi çalışmıyor ya da dinlenmiyor

kabiliyetsiz olduğunu zaten biliyoruz da anonim bir siyahi topçuya bu kadar rezil olmasını kendi gururuna yediriyor mudur acaba gerçi gurur falan olan insan para için şunları yapıp tekrar bu formayı giymez de neyse , kendisinin ne halt olduğu belli ona bu tavizi verenlerde kabahat yoksa yeri florya alt yapı tesisleri gençlerle antremana çıkmak olan adama ilk 11 de şans veriyoruz daha fazla para cukkalasın diye bizde bu yeteneksizliğiyle

Bodo maçında 11 başlamayacaktır.

Sezona cok iyi baslamisti. Verdigi kararin bedelini oduyor simdi. Ritmini kaybetmis. Toparlar mi toparlar. Kiymetli topcu.

Devre arası iyi para veren varsa satılmalı. Vücut dilini hiç beğenmiyorum. Sürekli üfleyip püflüyor, yeter da.

Konu basliginin ismi Baris Alper'e nefret kusma basligi olarak değiştirilsin.
Baris'in maasi devre arası satılması planlandigi icin 3 katına cikarildi zaten.

black-screen-background.webp

Geri
Üst Alt