#53 Barış Alper Yılmaz

Kafasi gidik onun disinda mucadelesini yapti. Verebileceginin %60'ini verdi. Isliklanacak bir sey goremedim.

Bizim yöneticiler hic resmi olarak Barisa gelen teklifin yüksekligini söyledimi? 40 milyon muhabbeti acaba ne kadar dogruydu?

KÖtu oynarim devre arasi kacarim.düsüncesi varsa sezon basi aldigim teklifinin daha düsügünü sunarlar, bonservisde az teklif ederler, yani para kazanmak istiyorsan tamamen kendi elinde.

Devre arasina kadar Canini disine tak iyi teklif getir sonra nereye gidiyorsan git, sonucta Galatasarayi degil kendini bitiriyorsun

Barış bildiğin yalandan rakibe basıyor. Nerede eski Barış nerede bu Barış önceden maç bittiğinde yorgunluktan kendini yere bırakırdı şimdi yorulmuyor bile

Baris devre arası satılsın, Baris kadro disi birakilsin falan diyenler spor gündemini takip etmiyorlar herhalde.
Baris'in maaşı daha 1 ay once 3 katına cikarilip 6 milyon Euro yapıldı. Bir kulüp satmayı planladigi oyuncunun maasini 3 katına çıkarmaz yani Baris hiç bir yere gitmiyor, kadro disi falanda bırakılmayacak.
Baris'in taransfer konusu artık unutulmalı; meseleyi uzatanlar Baris'tan cok Galatasaray'a zarar vereceklerini bilmeliler. Hiç bir oyuncu baskıyla, stresle maclara motive olup iyi mücadele edemez.

Islıklamak çok yanlış normalde futbolcu daha da geriye gider bunun tek istisnası Massuaku'ydu adama 7/24 sövüyorlardı bana mısın demeden topunu oynamaya devam ediyordu.

Galatasaray tarihinin en büyük hatası bu adamı 40 milyona satmamak

O paranın yarısını bile teklif etmezler bundan sonra
tarihin en büyük hatası herhangi bir topcuya verilen 40m u kabul etmemek. isim vermeden simdiden söylüyorum. bu işin bu sekilde kazananı olmayacak. gs taraftarı ihtiyacı varken sineye çeker destekler belki ama ihtiyacının olmadığını düşündüğü an isterse cl finali yap unutmaz. yaptığı hareketlerin hiçbiri kabul edilebilir değildi. herhangi bir hoca kabul etmezdi zaten bu tavrı. bizimki kabul etti yönetim onayladı. sonumuz hayrola. o gün gelen teklif tamamen gs yi içeriden bitirme işiydi orası da bambaska bir konu. hiçbi arap yetkilisi olmadan tamamen cenk melih denen herifin yönettiği bi süreçti. kerem ile baslattılar barıs ile sonlandıracaklardı.

Kendine gel dobarlan olm

Artık kafanı yalnızca futbola ver

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

images-13.webp

Çok yazık ettin kendine...

Sen yıldız oyuncu değilsin senin alametifarikan ekstra mücadelendi kardeşim.

Topu ayağına bekleme sen her zamanki Barış gibi git o topu al ve mücadeleni sürdür.

Sezona en iyi başlayan oyuncumuzun 2 ayda geldiği duruma bak.

2. Hasan Şaş vakası olacak gibi duruyor. Yine de ıslıklamak doğru değil. Bu şekilde hiçbir futbolcu ileri değil geri gider performans olarak.

Muhtemelen aynı teklif devre arasında gelse satılır.

Geri
Üst Alt