- 20 Ağustos 2017
- 24.055
- 16.369
- 1.838
Kafasi gidik onun disinda mucadelesini yapti. Verebileceginin %60'ini verdi. Isliklanacak bir sey goremedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
olum şimdi kandırılmak ile ilgili bir şey yazacağım ama daha postu göndermeden alırlar beni.
tarihin en büyük hatası herhangi bir topcuya verilen 40m u kabul etmemek. isim vermeden simdiden söylüyorum. bu işin bu sekilde kazananı olmayacak. gs taraftarı ihtiyacı varken sineye çeker destekler belki ama ihtiyacının olmadığını düşündüğü an isterse cl finali yap unutmaz. yaptığı hareketlerin hiçbiri kabul edilebilir değildi. herhangi bir hoca kabul etmezdi zaten bu tavrı. bizimki kabul etti yönetim onayladı. sonumuz hayrola. o gün gelen teklif tamamen gs yi içeriden bitirme işiydi orası da bambaska bir konu. hiçbi arap yetkilisi olmadan tamamen cenk melih denen herifin yönettiği bi süreçti. kerem ile baslattılar barıs ile sonlandıracaklardı.Galatasaray tarihinin en büyük hatası bu adamı 40 milyona satmamak
O paranın yarısını bile teklif etmezler bundan sonra