#53 Barış Alper Yılmaz

Eskii barış olsa dün mac nasıl geçerdi acaba. Kafayı toparlaması lazım. İlerde maçlarda ihtiyacımız olacak.

Fb'ye giden yol örülüyor, gereksiz protestolara son verelim. BAY konusunda büyük hatalar yapıldı ancak bundan sonra destekleyip kendine gelmesi sağlanmalı. Böyle giderse ne yararlanabileceğiz ne de yüksek bonservis kazanabileceğiz.

Taraftar siyah ekran, antrenmana çıkmama, menajerinin yaptığı açıklamalar vs durumları varken GS standardında fazla bile sağduyulu davranmıştır. Hoca destek verin dedi diye herife tepki vermeyi geçtim, oynadığı ilk maç tribüne çağrılmıştı. Taraftar daha neyin desteğini verecek de hala destek olmamız lazım diye masal anlatan var ya. Haftalardır berbat oynuyor ve daha kötüsü mücadele etmiyor. Tabii ki taraftar en sonunda bir yerde patlayacaktı.
Kendi kariyerini bitiriyor. GS'a hiçbir şey olmaz. İki maç sonra yedeğe düşer, GS gider devre arası yerine oyuncu bulur devam eder. GS'a yanlış yapan insanların muvaffak olduğu görülmemiştir. Bu performansı ile bizden sonra max fenere filan gider ki gidenlerin hali de ibretlik oluyor istisnasız. Araplar bile para vermez artık buna. En iyi döneminde bile Avrupa'dan teklif almamış bir oyuncu.
Yani şu maçta bile etliye sütlüye karışmadan düşük eforla takıldı. İnsan kendi kariyeri için oynar bari. Şu şekilde takılarak neyi amaçlıyor çok merak ediyorum.
Karşısında da fizik olarak Jelert kıvamında bir hobbit vardı ha maçta. 1 defa geçemedi lavuğu. Frankfurt maçının kaybedilmesinin sebebi de kendisi. O pozisyonu dağa taşa atmasa daha 3. maçtan ilk 24'ü garantilemiştik.

Taraftar siyah ekran, antrenmana çıkmama, menajerinin yaptığı açıklamalar vs durumları varken GS standardında fazla bile sağduyulu davranmıştır. Hoca destek verin dedi diye herife tepki vermeyi geçtim, oynadığı ilk maç tribüne çağrılmıştı. Taraftar daha neyin desteğini verecek de hala destek olmamız lazım diye masal anlatan var ya. Haftalardır berbat oynuyor ve daha kötüsü mücadele etmiyor. Tabii ki taraftar en sonunda bir yerde patlayacaktı.
Kendi kariyerini bitiriyor. GS'a hiçbir şey olmaz. İki maç sonra yedeğe düşer, GS gider devre arası yerine oyuncu bulur devam eder. GS'a yanlış yapan insanların muvaffak olduğu görülmemiştir. Bu performansı ile bizden sonra max fenere filan gider ki gidenlerin hali de ibretlik oluyor istisnasız. Araplar bile para vermez artık buna. En iyi döneminde bile Avrupa'dan teklif almamış bir oyuncu.
Yani şu maçta bile etliye sütlüye karışmadan düşük eforla takıldı. İnsan kendi kariyeri için oynar bari. Şu şekilde takılarak neyi amaçlıyor çok merak ediyorum.
Karşısında da fizik olarak Jelert kıvamında bir hobbit vardı ha maçta. 1 defa geçemedi lavuğu. Frankfurt maçının kaybedilmesinin sebebi de kendisi. O pozisyonu dağa taşa atmasa daha 3. maçtan ilk 24'ü garantilemiştik.
Gitme isteği kariyer odaklı olsa bu maçta yırtınırdı,vizyonsuzun tek derdi para.

çok sevdiğimiz için toz kondırmuyorduk

bizim için özel statü sahibiydi

ama avrupa maçlarında bu hep böyleydi
sadece söylemiyorduk
o kara gün dedim avrupada bundan hiçbirşey beklemeyin diye
daha kötü takımlara primenda varlık gösteremiyordu

bu olay ilk olduğunda süründüreceksin demiştim bu işin başka oluru yok çünki
her işveren işcisş olan bilir
dursun özbek nasıl böyle bir hataya düştü anlam veremiyorum
normalde cin gibidir dursun özbek hayatda böyle hata yapmaz yıllarca binlerce işci çalıştırmış birinin bu htaya düşmesi mantıksız

sanırım okan buruk bırakmadı
iyi polis kötü polisi oynadılar

İsteksizlikten çok oyun tarzında tembelleşme var nedenlerinden emin değilim ama hocanın çözüm bulacağını düşünüyorum

İsteksizlikten çok oyun tarzında tembelleşme var nedenlerinden emin değilim ama hocanın çözüm bulacağını düşünüyorum

Tamamen fiziksel özelikleri ile oynayan bir oyuncu oldugu icin hafif bir gerileme de hemen performansi etkileniyor

Senelerdir araliksiz oynayan bir oyuncu oldugunu unutmamak lazim

Belli ki kendine eskisi kadar iyi bakmiyor iyi calismiyor ve dedigin gibi tembellesme var bu yüzden düsüs var

Kendisini formamız altında görmek istemiyoruz.

Galatasaray'a birsey olmaz, Baris'a olur vs. Bir adim ileri dusunmek lazim bu beylik laflari birakip. Akilci olmak gerekiyor, sogukkanli. Baris akilli bir sporcu degil. Sevimliligi de sifira indi hepimizin gozunde evet.
Yanliz kontrati arttirilip, maasi 6 milyon avro senelik yapildi. Yani yol secildi. Bu durumda maximum faydayi alma yonune gitmek lazim. Galatasaray'a maddi olarak zarar verir arti aldiracagi net 3,4 maci alamazsin ( liverpool macinda penaltiyi almasa mesela). Baska ne olacak , Galatasaray'a birsey olmaz derken, klubun mevcudiyetini tehlikeye atacak hali yok zaten.

satsak son gün riera gibi birini getirecektik. bekleyelim devre arasında lookmanı alırız hemde daha ucuz maliyetle

Kerem Aktürkoğlu durumuna düşürdü kendisini buradan çıkması imkansıza yakın yani ben 25 yıldır tribündeyim daha birinin ıslıklanıpta o oyuncunun geri döndüğüne şahit olmadım, artık gözünün üstünde kaş var diye protesto edilecek. Muhtemelen 15-20 arasına elden çıkarılır sonrasında Fener'e gider mi o kendi tercihi :)

Bizden parayı cukkalayıp ayrılacak

Trye dönüşte de kerem gibi yapıp fbye gidip bi de ordan cukkalayacak

Temiz iş

Geri
Üst Alt