Gökhan Dündar
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2011
- 2.662
- 953
- 1.873
Eskii barış olsa dün mac nasıl geçerdi acaba. Kafayı toparlaması lazım. İlerde maçlarda ihtiyacımız olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geriye yardimi dün sifirdi. Istek hic yoktu. Sarhos gibi dolandi sahada.Osimhen çıktığında kontratak bulmamız için ileri uca geçmesi lazımdı.
Gitme isteği kariyer odaklı olsa bu maçta yırtınırdı,vizyonsuzun tek derdi para.Taraftar siyah ekran, antrenmana çıkmama, menajerinin yaptığı açıklamalar vs durumları varken GS standardında fazla bile sağduyulu davranmıştır. Hoca destek verin dedi diye herife tepki vermeyi geçtim, oynadığı ilk maç tribüne çağrılmıştı. Taraftar daha neyin desteğini verecek de hala destek olmamız lazım diye masal anlatan var ya. Haftalardır berbat oynuyor ve daha kötüsü mücadele etmiyor. Tabii ki taraftar en sonunda bir yerde patlayacaktı.
Kendi kariyerini bitiriyor. GS'a hiçbir şey olmaz. İki maç sonra yedeğe düşer, GS gider devre arası yerine oyuncu bulur devam eder. GS'a yanlış yapan insanların muvaffak olduğu görülmemiştir. Bu performansı ile bizden sonra max fenere filan gider ki gidenlerin hali de ibretlik oluyor istisnasız. Araplar bile para vermez artık buna. En iyi döneminde bile Avrupa'dan teklif almamış bir oyuncu.
Yani şu maçta bile etliye sütlüye karışmadan düşük eforla takıldı. İnsan kendi kariyeri için oynar bari. Şu şekilde takılarak neyi amaçlıyor çok merak ediyorum.
Karşısında da fizik olarak Jelert kıvamında bir hobbit vardı ha maçta. 1 defa geçemedi lavuğu. Frankfurt maçının kaybedilmesinin sebebi de kendisi. O pozisyonu dağa taşa atmasa daha 3. maçtan ilk 24'ü garantilemiştik.
Yilin en avanak topcusuna aday olur bu sene, En sevilen topcudan nasil en sevilmeyen topcu olurun dersini verdigi icinyemin ederim ekrana her geldiğinde suratım böyle ekşiyor
İsteksizlikten çok oyun tarzında tembelleşme var nedenlerinden emin değilim ama hocanın çözüm bulacağını düşünüyorum
Galatasaray'a birsey olmaz, Baris'a olur vs. Bir adim ileri dusunmek lazim bu beylik laflari birakip. Akilci olmak gerekiyor, sogukkanli. Baris akilli bir sporcu degil. Sevimliligi de sifira indi hepimizin gozunde evet.Taraftar siyah ekran, antrenmana çıkmama, menajerinin yaptığı açıklamalar vs durumları varken GS standardında fazla bile sağduyulu davranmıştır. Hoca destek verin dedi diye herife tepki vermeyi geçtim, oynadığı ilk maç tribüne çağrılmıştı. Taraftar daha neyin desteğini verecek de hala destek olmamız lazım diye masal anlatan var ya. Haftalardır berbat oynuyor ve daha kötüsü mücadele etmiyor. Tabii ki taraftar en sonunda bir yerde patlayacaktı.
Kendi kariyerini bitiriyor. GS'a hiçbir şey olmaz. İki maç sonra yedeğe düşer, GS gider devre arası yerine oyuncu bulur devam eder. GS'a yanlış yapan insanların muvaffak olduğu görülmemiştir. Bu performansı ile bizden sonra max fenere filan gider ki gidenlerin hali de ibretlik oluyor istisnasız. Araplar bile para vermez artık buna. En iyi döneminde bile Avrupa'dan teklif almamış bir oyuncu.
Yani şu maçta bile etliye sütlüye karışmadan düşük eforla takıldı. İnsan kendi kariyeri için oynar bari. Şu şekilde takılarak neyi amaçlıyor çok merak ediyorum.
Karşısında da fizik olarak Jelert kıvamında bir hobbit vardı ha maçta. 1 defa geçemedi lavuğu. Frankfurt maçının kaybedilmesinin sebebi de kendisi. O pozisyonu dağa taşa atmasa daha 3. maçtan ilk 24'ü garantilemiştik.