#53 Barış Alper Yılmaz

Isliklayanlar cok centilmen bir uslupla tepki gostermistir. Yapilmasi gereken galiz kufurlerle kadro disi birakilmasini saglamaktir. Bu gidisle Okan hocanin irade gosterip kulubeye cekecegi yok. Sahada bulundugu her dakika takima zarar. Dun, formasinin hakkini vermeyen tek adamdi.

Galatasaray'a birsey olmaz, Baris'a olur vs. Bir adim ileri dusunmek lazim bu beylik laflari birakip. Akilci olmak gerekiyor, sogukkanli. Baris akilli bir sporcu degil. Sevimliligi de sifira indi hepimizin gozunde evet.
Yanliz kontrati arttirilip, maasi 6 milyon avro senelik yapildi. Yani yol secildi. Bu durumda maximum faydayi alma yonune gitmek lazim. Galatasaray'a maddi olarak zarar verir arti aldiracagi net 3,4 maci alamazsin ( liverpool macinda penaltiyi almasa mesela). Baska ne olacak , Galatasaray'a birsey olmaz derken, klubun mevcudiyetini tehlikeye atacak hali yok zaten.
Getirsin 15-20 neyse nereye gidiyorsa gitsin devre arası.

Bu adamın 1 gram suçu yok bu arada, kesinlikle yeteneksiz bir oyuncu ve aldığı maaşın 10 katını verdiler. Ben olsam bende gitmek isterdim, burada tek suç kesinlikle Okan buruğun.

Bu kadar sevilen bir herifin bu kadar kısa sürede bu seviye antipati toplaması da büyük başarı. Madem sen yıldızsın yıldız ayağı yapıyorsun oynadığın top kadar sevilirsin bundan sonra profesyonellikse profesyonellik kardeş.

Paraları da mabadına monte edebilirsin şimdi.

Kerem gibi miladını doldurmuş ve satılma zamanı gelmişti ama menajerine tepki olarak satılmadığını düşünüyorum yoksa konuşulan rakamlara satılırdı.

Fc 27 fizik : 45
Osimhen animal diye bahsetmiş, hocan başkanın dahil atletizminin fizik gücünün bu takim için ne kadar önemli olduğunu söylemiş hayvan gibi zam yapılmış ne olmasını istiyorsun ulan. Şaka maka hakikaten osimhene ayak uydurması sezon başındaki barışa geri dönmesi lazım. Bu seneki inter gibi CL finali hayal değil. Salaklık yapmasa iyi olur.

O saçma ekran karartma,idmana çıkmama işlerine girdiği ana kadar neredeyse osimhen seviyesine gelmişti o kadar seviyor ve takım için önemli görüyordu insanlar kendisini..Maalesef tüm kredisini bitirdi bir anda

Beyaz ekran paylaşımı yapıp maaşında da indirim talebinde bulunmadı mı daha bu?

Singo dönünce bunun yerine Sallai’yi oynatmayan haindir.

ben ajaxta gol atacağını düşnüüyorum
22745.webp

Ulan bu Brejnev mi Trump mı 🤣

Frankfurt maci 2. Golü kaçırdı. Beşiktaş maçı adamını bıraktı gol yedik. Son maçta sahadaki tek kötü oyuncu

İsteksiz oynamak hainliktir. Devre arası net gitmeli.

Oyuncu ıslıklamanın kimseye faydası yok ve olmayacaktır da. Ne olursa olsun, devre arasına kadar desteklemek, en azından tepki göstermemek şart.

Kadro dar ve sinekten yağ çıkarmak lazım. Herkesin her haline ihtiyaç var. En basitinden daha dün Lpool maçında penaltıyı aldırdı bu adam ve galibiyet golünün mimarı oldu.

Transfer dönemi açılsın, o zaman gereken yapılır zaten.

Geri
Üst Alt