#53 Barış Alper Yılmaz

Transfer dönemi yaklaştığında yine sezon başındaki hırslı herifi göreceğimizi düşünmekteyim. Kafa bence yüksek maaş da alsa gitmek üzerine kurgulanmış.

Koşmuyor bile eskiden derdin ki ulan nasıl bir herif şimdi derdi tamamen bireysel gol atayım ben yapayım. Kendine zarar olarak döner muhtemelen yazın aynı teklif gelir postalarız. Teklif gelecekse erken gelmeli.

Kendisi antrenmana çıkmayı reddettiği gün,gitmesi gerektiğini söylemiştim. Hala aynı fikirdeyim. Tez elden satmak lazım.

Erhan telli çok ciddi bi iddia atmış ortaya

Neoma fbliler götürmeye çalıştı, 1 sene sonra fbye almak için diye

Bizimkiler trde başka transfer olamaz maddesi ekleyince teklifi geri çekmişşer dediğine göre

Neom'a Baris'i Fenerliler göndermek istemiş. Sen 1 sene Neom'da takıl, 1 sene sonra 50 milyon Euro verip bonservisini alırız, sana da senede 10 milyon Euro veririz demisler.
Aynisini gecen sene Kerem icin yapmışlar. Sen 1 sene Benfica'da takıl, seneye 25 milyon Euro verip bonservisini alırız, sana da her sene Benfica'da kazandiginin 4 5 kati maaş veririz demisler.

Ulan en güvendiğim adam buydu be.

Yediğimiz kazığa bak sinirli değilim sadece üzgünüm. En güvendiğimiz adam bile elinde hançerle geziyormuş.

Çok barizdi zaten. Asla şaşırmadım. Tr liginde biz hariç başka takımda oynamayaz maddesi işi bozmuş deniyor. Yoksa iddia edilen paralara çoktan satılmıştı

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok barizdi zaten. Asla şaşırmadım. Tr liginde biz hariç başka takımda oynamayaz maddesi işi bozmuş deniyor. Yoksa iddia edilen paralara çoktan satılmıştı

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şu fenerde ne var anlamış değilim bildiğin futbolcu öğütme makinesi üç kuruş fazla para için camiasız kalıp kariyerlerini hiç ediyorlar.

Barış gitsin fenere iki maç kötü oynasın ne oraya yaranacak ne bir daha buraya. Ortada kalacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Neom'a Baris'i Fenerliler göndermek istemiş. Sen 1 sene Neom'da takıl, 1 sene sonra 50 milyon Euro verip bonservisini alırız, sana da senede 10 milyon Euro veririz demisler.
Aynisini gecen sene Kerem icin yapmışlar. Sen 1 sene Benfica'da takıl, seneye 25 milyon Euro verip bonservisini alırız, sana da her sene Benfica'da kazandiginin 4 5 kati maaş veririz demisler.
Ya bunlarda oyun şeytanlık bitmez, kerem efendi avrupahayalim dedi yalvardı etti 1 sene sonra fbye koşarak döndü, demekki hepsi palavraymış hepsi rolmüş, bir insan nasıl bu karakterde olabilir aklım almıyor. Mesele fbde değil bence mesele para, bunlar fb için yatıp kalkmıyor, koc bunları çok yüksek paralarla kandırıp bir şekilde bizden koparıyor ama planları yattı, koç gidince o plan işlemez daha. BAY için düşüncem 30 milyonları birdaha göremez sözleşmesinin son gününe kadar kulübede bekletilip kariyeti bitirilerrk postalanmalıdır. Biz bu oyuna gelmeyiz her şey para değil. Kesinlikle fbye yollanmamalı. Burda mesele kazanılacak para değil şeref ve onurdur.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ali koç gittiğine göre NEOM falan teklif vermez bi daha. Saran da bu işlerle uğraşacak adam değil.

Erhan Telli’nin haberi sağlam kolpa

Transfer yapmaya para bulamıyorlardı he Barış Neom’a gitsin de biz alalım diye kendileri finanse edeceklerdi hem de 1 yıl sonrası için. Adamların Kerem’i alma sebebi bile tamamen limitten kaçabilecekleri bir seçenek olmasıydı.

Barış o mevzu olmadan takımdaki en formda adamdı, mevzu bizden koparmak özelinde anlatılsa neyse diyeceğim.

Erhan Telli bu konulardaki kolpaları yüzünden 10 yıl önce piyasadan silinmiş adam, geçelim.

engin mal mal konuşma. Ne kadar desteklemesemde BAY a gösterilen tepki kötü oynaması değil; gideceğim diye her şeyi yakıp sonra kötü performans göstermesi. Icardi böyle bir şey yaparsa o zaman konuş. Mal gibi hakemin yakasına yapışıp kariyerini mahvedenler bugün akıl veriyor.

bay ve kerem gibi tipleri gördükce hasan sas gibi adamlarin degeri daha da artiyor benim gözümde

arda bile bunlarin yüzünden daha sempatik geliyor bana

yine rakibin yanında joging yapar gibi eşlik edecekse hiç oynamasın daha iyi. Ne oldum havasına giren saçma sapan bir tip oldu iyice. En az hasarla atlatıp devre arası şutlanmasını dört gözle bekliyorum. Bir insan bu kadar sevilir destek alırken bir anda herşeyi yerle bir edecek tavırlar sergiler mi? İsmi barış adında topçu olan biriyse evet yaptı işte. Gitsin Arap çöllerinde yaşasın bundan sonra. Hoş sonrası ne planı olduğunu çok iyi biliyoruz aslında ama bakalım sözleşme şartlarına bizim yönetim koyacak mı fenere satılmaz diye

siyah ekran paylaşıp antrenmana cıkmayan adama destek veresim gelmiyor malesef isterse her maç müthiş oynasın. bir an önce gitsin nereye gidiyorsa.

erhan tellinin haberi çok gerçekçi gelmedi ama karakter olarak kerem familyasından olduğu muhakkak bunlar bizde bile kankalardı zaten bir penaltı için neler yaptılar birbirlerine düşman oldular , para için keremin neler yaptığını gördük barışta ondan çok farklı değil işte

oğlum bak al şu maçı adamı ayar etme

Geri
Üst Alt