#53 Barış Alper Yılmaz

Bir futbolcu kendini nasıl bitirir örneği kendisi.
Siyah ekran attığından beri çok kötü oynuyor.
Daha da kötüsü negatif enerji veriyor. Hiç samimi gelmiyor hareketleri.
O kalp kırıldı bir kere.

Siyah ekrandan öncede kötü oynuyordu sadece çok sevildiği için kendini her topta yere atmaları, kafasını kaldıraması, kötü bitiriciliği, gereksiz güreşmeleri, her kaptırıdığı toptan sonra Burak Yılmaz vari of pof çekişleri göz ardı ediliyordu. Ha istatistik yapıyordu onu yine yapar ama hep kötü oynuyordu barışın insanları delirtip çıldırtmadığı maç sayısı bir elin parmağını geçmez.

Buna rağmen ıslıklanmaması taraftarıyım ben eleştirimi bir tane forum ortamında yaparak içimi döküyorum sadece statta ağzımı bile açmam o da ana baba evladı ama barış hep buydu.

aksine sezonu çok iyi açmıştı mbappe gibi oynuyodu
takımın en iyi oyuncusu barıştı sezon başı

gel de çıldırma ya
bir çuval inciri berbadeddi
O performansı kanat değil forvette verdi ama. Kafasında direkt aslında bu var.
Osimhenin olmadığı bir maçta kendisi forvet oynasın aynı performansı verecek

Yok abi bu arkadaşla olmayacak artık. Biraz toparlansa övmeye çalışıyoruz ama yok artık olmuyor. Sezon başında yaptığı kepazelikten sonra bir daha kimya tutmadı. Görünen o ki tutmayacak da. Kulübe yaptığı hainliği geçiyorum kendi dengesini de alt üst etti. Her şeyin içine etti.

Jakobs-Eren yapmak yerine Barış yaptığımız sürece hiçbir şey olmayacak harbiden fiziksel olarak bitik durumda kafasını sahaya veremiyor.

Su bulandı bir defa asla eskisi gibi olmayacak. Gittiği yerde umarım toparlar ve kariyerini birden anadolu takımlarında idame ettirir hale gelmez, kötü olsun istemem zira 1.5 yıl çok emek verdi ve başarılımızda ciddi katkısı oldu.

Ben bu adamın finali fener maçında yapıp kadro dışı kalacağını düşünüyorum. Insallah yanılırım

Takımda tek sıkıntı bu arkadaş geri kalanlar mükemmel oynuyor. Kimseye laf etmezsiniz bı kurban varsa herkes ona yüklenir. Lemina, Sanchez, Singo vs bunlar kötü oynadığında tek kelime etmezsiniz ama adam bence haklı bundan sonra ağzıyla kuş tutsa kimseye yaranamayacak neden oynasın cevaplayın.

Gökhan heis Barış Alper'in akrabası zannedersem

Renktaş yine de cevap vereyim; forumda diğer oyuncu başlıklarına bakarsan şu an herkes birilerini afiyetle yiyor tek Barış'a özel bir durum yok

Gökhan heis Barış Alper'in akrabası zannedersem

Renktaş yine de cevap vereyim; forumda diğer oyuncu başlıklarına bakarsan şu an herkes birilerini afiyetle yiyor tek Barış'a özel bir durum yok
Kimsenin akrabası değilim renktas malesef Türk oyuncuların üstüne daha fazla gidiliyor. Evet bende bu sene ki formundan memnun değilim. Keşke elimizde yedek kanat olsaydı kenara alsaydık biraz . sonra da satsaydik. Ama komple takımda bu kadar sıkıntı varken tek sorunu da bunda aramayalim. İlk sorumlu hoca.

İlk büyük hıyarlığı bu yaptı, sezona müthiş girmişti, kariyer sezonu olacak derken dibe çöktü.

Aptallığın da bir seviyesi olur.
İhanet mi aptallık mı? Sanki ihanete varan bir aptallık demek daha doğru. Çünkü gördüğüm bile isteye koşmuyor, mücadeleye girmiyor. Yine de suç bunda değil, oynatanda… oynadıkça ya bile isteye yada tepkiden daha da geriye gidecek.

Kimsenin akrabası değilim renktas malesef Türk oyuncuların üstüne daha fazla gidiliyor. Evet bende bu sene ki formundan memnun değilim. Keşke elimizde yedek kanat olsaydı kenara alsaydık biraz . sonra da satsaydik. Ama komple takımda bu kadar sıkıntı varken tek sorunu da bunda aramayalim. İlk sorumlu hoca.

Renktaş zaten onu diyorum diğer oyuncu başlıklarına bak herkes çoktan mideye indirdi oyuncuları

Geri
Üst Alt