#53 Barış Alper Yılmaz

Sahaya top oynamak için değil, bulunmak için çıkıyor.

İhanet mi aptallık mı? Sanki ihanete varan bir aptallık demek daha doğru. Çünkü gördüğüm bile isteye koşmuyor, mücadeleye girmiyor. Yine de suç bunda değil, oynatanda… oynadıkça ya bile isteye yada tepkiden daha da geriye gidecek.
Geçen sene ocak şubat dönemi de çok farklı oynamıyordu, eleştiriliyordu bayağı. Sonra Erenle güzel bir ikili oldular ama Jacobsla olmuyorlar mesela.

O dönemde de Rize ya da Alanya maçında asist yapmıştı sonra yine biraz durağanlaşıp Fener maçıyla toparlamıştı ama çok iyi geçirmedi ikinci devreyi, ilk devre çok iyi olmasına rağmen.

Ben kasıt görmüyorum kötü olan geçen sene Yunusla Barış ilk devre çılgın oynamışlardı, bu sene hiçbir kanat o seviyede değil.

Merkezden kanada yüksek top atıldı, topun gittiği bölge yerine gerisin geri koştu, rakip topla buluştuğunda önü bomboş kalmıştı.

Hücumda birşey yapamıyor oluşunu geçtim rakibi karşılamada bile BAL topçusundan hallice davranıyor.

Adamın tek olayı hız ve fiziksel üstünlük üzerine zaten, onu da para ve transfer muhabbeti yüzünden çalışmayı bırakarak kaybetti. İlk geldiği zamanki barış bile şu anki barıştan daha iyiydi bana göre. Eğer aklını başına alıp çalışmaya başlarsa kurtarır yoksa tepe taklak gider bu kafayla devam ederse

Mentali güçlüymüş. Taraftarın daha güçlü olduğunu ilk iç saha maçında öğrenmeli öyle maç sonu oyundan çıkarken falan değil ilk dakikada öğretmek gerek.

1762726704256.webp

Sende Devre arasi artik yolcu ol, 25+ milyon verecek bir enayi varsa fitim bu paraya

Geri
Üst Alt