#53 Barış Alper Yılmaz

Gol becerisini yukseltmesi lazim. Seneye tek forvet olarak girdiginde harikaydi. Sonra o aptal paylasimda bulununca dagildi. Tatile girerken biraz daha toparlanmis gorundu ama kendisini yedekleyecek birini bulmamiz lazim. Ronaldo, Messi Baris ile Yunuz'un yasindayken tum sezon 90 dk sahadaydilar. Bunlarin derdi ne bilmiyorum. Ama madem ancak bu kadar kosabiliyorlar, tam.tandiman alabilmek icin yedek sart.

maç sonu kendisini havaya dikeceğiz gibi

raw_senol-gunes-2-yil-daha-besiktasta_843724399.jpg

Hiç kumara gerek yok sene sonuda gitmesine müsaade etmeyelim zaten yabancı sayısı 10+4'e düşüyor o yüzden açıkçası yollamam.

Hem Yunus hem Barış sözleşmelerine iyileştirme konusu sene sonu bakılır bu ikisini net kadroda tutmak zorundayız bir seçenek değil.

Hoca iyi ki gitmesine izin vermedi

Lang sağı soluma sürdüm gelsin alsın demiş. Aslında şu mainzdeki replikasini da alsak o da yedeği olsa

Muhteşem oynadı yine, maçın başında ve kopmasında direkt etkisi vardı. Eren hazır olmamasına rağmen Zubkov - Pina kanadına üstünlük kurdular.

sene sonu satılması teklif dahi edilmemesi lazım. saçma sapan işler olacak 10+4e düşüyormuş

Barış Alper Yılmaz. E tabiki Galatasaray da yıkılmaz. Gözümüzün önünde Yerli bir Kylian Mbappe yetişiyor ve insanlar bu adama ilk top kaybında neler söylüyor. Daha güçlü ve daha hızlı bir yerli hatırlamıyorum. EPL ve Serie A seviyesi bir kuvvette devamlılık. Çok iyisin.
-wgzq0k.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

valla böyle oyna 10 da kazansan helal hoş olsun. hakkındır.

Gününde olduğunda hayvani gücü ve hızıyla yıkıp savuramayacağı takım yok dünya üzerinde. Boğuşmak için yaratılmış gibi herif. Rakip savunmaların en tiksindiği özelliklerin hepsi bünyesinde. Savunmayı deli gibi yorar.

Geri
Üst Alt