#53 Barış Alper Yılmaz

Bir kalemde silmek isteyenler vardı
Yönetim ve hocanın yaz transfer dönemindeki en doğru işleri Barış Alper sürecindeki net tavırları idi
Avrupa arenasında nam salması bizim adımıza çok iyi. Sezon sonu eğer tekrar gitmeyi düşünürse oturulur konuşulur, tatmin eden bir teklifte gereken yapılır.
Şu an için Barış üstüne düşeni yapıyor diyebiliriz.

Sene sonu satılmasına herkes çok fit ama ben değilim.

Biz de büyük bir kulübüz. Everton'a Roma'ya vs transfer olacaksa gitmesinin hiçbir manası yok. Elit seviye bir kulübe iyi bir bonservisle gitmeyecekse değerlerini koruman, kadronda tutman gerekli. Paraysa veriyoruz, Avrupa'ysa artık buralardayız, en nihayetinde biz de Galatasaray'ız.

Seneye yabancı kuralının düştüğü ortamda ben Barış'a alternatif bir yerli oyuncu bilmiyorum. Siz biliyorsanız söyleyin, Kenan Yıldız'ı mı alacağız yerine sanki

Barış Alper Yılmaz: "Bizim işimizin bir parçası sürekli seyahat halinde olmak. Ben alıştım artık, zaten hareketli bir insanım. Galatasaray ile lig, kupa ve Avrupa maçlarından oluşan yoğun sezonlar yaşıyoruz. Bunun yanında milli maçlarımız da oluyor. Yavaşlamaya ihtiyacım olduğunda kendimi ailemin yanında buluyorum. Onlarla vakit geçirmek ve sevgilerini hissetmek benim için en güzel tedavi." (L'Officiel)

1771579009088.webp

Bunun kadar hizli ve guclu baska bi yerli oyuncu geldi mi daha obce yasi buyuk abilerim

Baris ve belki Hoca sene sonu yolcular

Durdurmak için faul yapılması gerekiyor. Başka türlü topla beraber yanınıza düştüğü an bir bek oyuncusunun yaşayacağı en büyük travmayı yaşatıyor herif. Karşısında kart görmeden oynamak aşırı zor. Sağ kanatta olduğu varyasyonda bunlar yaşanıyor tabi.

Helal olsun aslanım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sıfır top tekniği ve futbol zekası ile takdir edilesi bir performans (iki maçın toplamı).

valalhi razıyız osimhen çok bağırıyor öyle pozisyonlarda kendisi gitse atacak. osimhenin bu konuda uyarılması lazım.

Geri
Üst Alt