#53 Barış Alper Yılmaz

Bu hareket o kadar riskli mi yav? Eskiden çok zorladığım bi hareketti özellikle tutuş gücü ve en üst noktadayken omuzları muazzam çalıştıran bi harekettir tam bir güç egzersizidir.
Bu hareket klasik spor salonu şov hareketi. Bunu yapan adam göz dağı verirdi spor salonunda herkese. Bi gün bende deneyim dedim zaten 6 tane zor çekiyorum bu soykayı. 1 kere tırmandım yemin ederim kendimi bıraktığımda soluğum ağzımda patladı. Bir şekilde tırmanıyorsun aşağı saldığında gücün bitmiş oluyor

1772570768650.webp

Gerçi bu egzersizi ustalıkla yapanlar küçük yaştan itibaren cimnastikle uğraşanlar oluyor. Barış her ne kadar profesyonel sporcu olsa da bir cimnastikçi değil.

-ki cimnastikçiler zaten kariyerlerini 1500 tane sakatlıkla geçiren insanlar. Fıtık sorunu olmayan, omurgasında sıkıntı olmayan 1 tane bile cimnastik şampiyonu yoktur muhtemelen.
ya jimnastikciler oyle haldur huldur yapmazlar bu hareketi isininmasi esnemesi var ayrica hareket dahilinde de yavas yavas bar uzerinde suzule suzule hizlandirirlar hareketlerini

Bu sezon forvet ve sağ kanat olarak sahaya çıktığı toplam 11 maçta 8 gol 7 asist gibi saçma sapan bir skor katkısı verdi Barış Alper YILMAZ bunun haricinde sezon genelinde kullandığımız sol kanat pozisyonunda 25 maça çıkan Barış Alper YILMAZ bu maçlarda 2 gol 7 asist üretebilmiş

Osimhenim muhadili kimdir diye düşünüyorum giderseni yeri nasıl dolar diye biraz daha bitiricilik olsa o bölgenin adamı barıştır. Osimhenden çok şey öğrenmiş

yıldız, conceiçao ve zhegrova'yı izledikten sonra bay'a hala futbolcu muamelesi yapabilen herkesi yoğun şekilde tebrik ederiz
Yazmayayım yazmayayım diyorum falan ama harbiden çok kompleksli birisin.

Her yorum yaptığın yerli sana kapakları takıyor ama sen hala bir halt yapamayan yıldız yabancılara laf edemiyorsun.

Aynen devam bu kafayla... İnsan hayret ediyor.

Sezon başında o hainliği yapmasa muazzam bir formla girmişti lige. O formuyla sırf ligin ilk yarısını bile 10 golle falan bitirdi belki.

Sonra doğal olarak düşüşe geçti o kadar şey sonrası. Ama şu an özellikle fiziksel olarak yine Peak yaptığı bir dönemde. Liver maçında da böyle oynarsa kendisini tamamen affederim.

Yazmayayım yazmayayım diyorum falan ama harbiden çok kompleksli birisin.

Her yorum yaptığın yerli sana kapakları takıyor ama sen hala bir halt yapamayan yıldız yabancılara laf edemiyorsun.

Aynen devam bu kafayla... İnsan hayret ediyor.

ne alaka
bay'ın leş gibi futbol oynadığı, kütük gibi ayağı olduğunu, topu kontrol edemediğini, kafayı kaldırıp bakmadığını söylemek kompleks mi oluyor? alıntıladığın mesajda örnek gösterdiğim adamların kanatta neler yaptıklarına dikkat etmiş miydin.
ben bay'ın fiziğiyle ilgili bi eleştiride bulunmadım hiçbi zaman, teknik yoksunluğuyla ilgili eleştiride bulundum

benim "yorum yaptığım" da iki tane yerli var takımda

hangisi kapağı takmış ki, ne yönden takmış. tek kapağı takan osimhen takımda

yazmayayım derken kendini dinleseydin daha iyiydi

Geri
Üst Alt