#53 Barış Alper Yılmaz

Hala kızıyorum ya az daha bir çakala uyup arabistan’da kendini heba edecekti. Şu an tüm futbolseverler tanıdı adamı.

Fb space odası dinliyorum şimdi. Barışın adele attı diyor birisi, diğeri hadi inşallah Allah yüzümüze gülsün falan diye dua ediyor. Nasıl bir korku salmışsın sen kuşlara yiğidim.

Yaklaşık 26 yıldır Galatasaray'ı takip ediyorum, bunun kadar hızlı, fiziği sağlam, tabiri caize domuz gibi güçlü yerli futbolcu hatırlamıyorum. Belki biraz Hakan Ünsal diyebiliriz. Başka da aklıma kimse gelmiyor.

Hafta sonu biraz dinlendirebilirsek güzel olur

Rakibi yıpratıyor fakat atak sonuçlandırma konusunda çok kötü, çok fazla top eziyor. Bunu çözen rakip kart görmez çünkü rakipten sıyrılsa bile sonuçlandıramıyor.

gercek barisi görseydik 2-3 farkla galip ayrilirdik, nazari olsun anfield roadda görelim aslani.

Abi ne diye topa hareketleniyosun
Tabela 3 0 yazabilirdi şakasız

Liverpool deplasmaninin en kilit oyuncusu olacagi kesin rahatsiz edisiyle.

Osimhen haricinde dikkat etmeleri gereken ikinci bir aygir cunku kendisi.

Bu sezon iyi oynadığı tek Şampiyonlar Ligi maçı içerideki Juventus maçı. Olay şu ki kötü de oynasa fiziksel olarak iyi durumda olduğunda anlarda fark yaratabiliyor.

Bu sezon iyi oynadığı tek Şampiyonlar Ligi maçı içerideki Juventus maçı. Olay şu ki kötü de oynasa fiziksel özellikleriyle maçta fark yaratabiliyor.
Anfieldda en guvendigim nokta bu.

Biraz top kullanimi, son vurusu halletse zaten 2 sezon once teklif yagardi. Juve ve liverpool maclari gene gundeme getirecektir o konuyu ama taclandirabilrirse.

Geri
Üst Alt