#53 Barış Alper Yılmaz

image (22).webp

@Alper Altun

kerem artık çok umurumda olan bi herif değil ama penaltı üzerinden çıkan hikaye baya keyiflendirdi yalan yok, talisca'nın bu mala vermeyip kaçırması 80 milyonluk adamın barış'a bırakması...

Keçiörenin payı var

Onu vermemek için yüksek kiralama alıp düşük satın alma koydurursak o da paket kabul ediliyomuş galiba yine aynı payı ödüyomuşuz

Direkt takas ya da takas+biraz para alacağımız/vereceğimiz bir çözüm en mantıklısı gibi

önünü açmamız gerektiğini düşünüyorum artık.Takım için aşırı önemli ve süper bir oyuncu ama çocuk senede 50-60 maç oynuyor ve son damlasına kadar takım için savaşıyor bunun karşılığı olarak artık bir seviye de yükselmek ,başka bir şey denemek istiyor o yüzden saygı duymak lazım artık kendisine

Hep söylüyorum osimhenle birlikte takimda gitmemesi gerek oyuncu baydir, istedigi maas ev neyse verilmeli, bayin avrupada oynamasını cok iyi isterim ama biz bayin yerini dolduramayiz

Bay gibi sahaya karakter koyan hemde yerli oyuncu bulamayız

artık osimhen seviye elit bir oyuncuya dönüşmesi için şut ve ortalarında gözle görülür gelişim göstermeli kendi emeğine yazık oluyor sapıkça rakamlara ulaşabilirdi bu sezon

Ederson'u sahadan sektör edişi efsane yav. Karşıma her çıktığında kopuyorum.

Büyük istikrar sağladı. Mental olarak çok çok güçlü. Devre arasında başka bir futbolcu ( özellikle yerli ) yaşadığı olumsuz süreçten sağ çıkamayabilirdi. O zamanlar bizi üzdü ve istenmeyen şeyler söylendi, ben kendisinden razıyım. Gitse de kalsa da sembol apoletini kazandığını düşünüyorum.

Keçiörenin payı var

Onu vermemek için yüksek kiralama alıp düşük satın alma koydurursak o da paket kabul ediliyomuş galiba yine aynı payı ödüyomuşuz

Direkt takas ya da takas+biraz para alacağımız/vereceğimiz bir çözüm en mantıklısı gibi

2 sene önce niye makul bir para verip anlaşmadı bu beceriksizler.

Kondisyonu falan kalmadı 1 aydır bence. Her zaman yapabildiği çoğu şeyi yapamıyor son haftalarda

Dünya kupası yüzünden de dinlemeyecek adam.

İyi ki sezonu erken açmıyoruz.

Geri
Üst Alt