#53 Barış Alper Yılmaz

Yerden kalkmıyor malesef

Fbliler gibi her pozisyonda sacma sapan kıvranması beni rahatsız etmeye başladı hakemlerde haliyle faul fln vermıyor faul pozisyonlarında

bi ayarın olsun rol yetenegin yoksa yapma dostum, cünkü olan faulleride abartı hareketlerinden ötürü calmıyorlar

yapmayın biz gsyiz
Geçen sezon ezer geçerdi şimdi çamura yatıyor.

Her yıl kanat alıyoruz ve hepsi yıldız, öyle alelade isimler de değil ama sezon sonu bakıldığında hiç biri Barış kadar fayda getirmiyor ve dengeli performans gösteremiyor. Bu sezon ŞL'de Juve maçlarında, 2. yarı girince Ajax maçında, Liverpool maçında aldığı penaltıyla da net dokunuşu var.

Son 3 sezondur her sezon 50 maçı bulan ve min 20 gol katkısı aldığın bir hücum oyuncusu hem de yerli.

Rakiplere bakıyorsun milyonlar döküp neneyle dedeyle uğraşıyor bizde Barış'ın yedeği konumuna düşmüş topçuyu yıldız diye alıyor.

Barış bu takımın demirbaşıdır.

ilk yarı iş yapan nadir topculardan 2 3 kere alda at golü hazırladı

2. yarı golü var

Barışın diz bağları uzmanlarca incelenmeli. Bugün ve meşhur Sivas maçında kopmayan bağlar çelikten olmali. Hiçbir sey olmamış gibi devam ediyor.

artık bu adam yerine ayağına aldığında heyecanlandıran gol diye hazırlanabileceğimiz bir sol kanat alma zamanımız gelmedi mi ey cemaati müslimin?
yeter artık diyorum yeter

2. yarının başındaki pozisyon neden büyük topçu olamayacağının kanıtı.

Takımın Osimhen sonrası en etkili topçusu ama adam pas atmayı bilmiyor ya. Sanki gitse takım ferahlayacak gibi teknik kapasitesi çok düşük

Bu adamı solda oynatmamak lazım, oyun zekası zaten yok, solda oynayınca kendini Ronaldinho saniyor

Kenardan getirdiği ve son pası ya da son kararı ile içine sıçtığı ataklar artık gına getirdi bu arkadaşın. Futbol iq’su 13 yaşındaki barçalı altyapı topçusundan düşüktür muhtemelen

Geri
Üst Alt