#53 Barış Alper Yılmaz

Kaç yıl oldu Keçiören payının hâlâ halledilmemiş olması büyük rezillik.

Sayesinde sampiyon olduk diyebilirim

1778363046803.webp

Normalde valla kimseye değişmem o nabizla normal bazı şeyleri yapamıyor senede 50 maça çıkıyor her zaman artıları eksiklerinden kat kat fazla 5 sene daha kalsın ama kendisi için gitmesinden yanayım çok emek verdi , gitmek istiyorsa önünde durmamak lazım, geri gelirse fbye gelecegini de sanmıyorum zaten

Mücadelesinden şüphemiz yok, maçların en az %80’ine konsantre ama fundamental eksikliği çok bariz ne yazık ki

50 maç

12 gol 14 asist

Kariyer rekorunu kırdı tebrik ederim.

Diğer kanatlarımızdan skor özelinde yanına yaklaşabilen yok bu sezon.

Süre alma özelinde de çok gerçi.

Mücadele etme özelinde de yok.

Umarım kalır, yerini doldurabileceğimizi düşünmüyorum ha gitmek isterse de yolu açık olsun der geçeriz.

Bence konuşulan astronomik rakamlar gerçek ise satılmalı. Şu anda olabileceği max seviyede ve ne teknik olarak ne de fizik olarak bunun üstüne çıkamaz. İnanılmaz bir eforla oynuyor ve en ufak fiziki düşüşte vasat bir adama dönüşüyor. Değerinin üzerinde bir para edecek ise satılmasından yanayım.
İleride lan buna şu parayı verdiler nasıl satmadık ne salakmışız deme ihtimalimiz çok yüksek.

Inanılmaz yıprandı. Eğer kalırsa hor kullanmayı bırakmalıyız.

Yeni sözleşmedeki kazancı sonrası avrupa'da bir takıma gideceği yok ancak A+ takıma 1-2 milyon ucuza gitmeyi tercih edebilir ama oralardan teklif gelmesi imkansız. Gideceği maksimum takımlar Bournemouth, Brentford olur ama değer mi? bence değmez zira burada krallar gibi en iyi şehirde yaşıyorsun ve şampiyonlar liginde en az 10 maç oynuyorsun.

Performansına gelecek olursak biz yerine birini bulamayız gibi durmakta çünkü bu fiziksellikte ve süreklilikte bir oyuncu üstelik +20 skor çıkarabileni zor bulunur. Ciddi bazı eksikleri dolayısıyla en üst seviyeye çıkamayacak ama mevcut seviyesi bizim için yeterli zaten aynı performansı 2 veya 3 sezon verebilir haliyle etinden ve sütünden biz faydalanmalıyız.

En iyi döneminde 30-40 milyona satıp yerini dolduramayacağım adamı niye vereyim? milletin alacağı 2-3 yıllık katkıyı ben alayım.

Bence konuşulan astronomik rakamlar gerçek ise satılmalı. Şu anda olabileceği max seviyede ve ne teknik olarak ne de fizik olarak bunun üstüne çıkamaz. İnanılmaz bir eforla oynuyor ve en ufak fiziki düşüşte vasat bir adama dönüşüyor. Değerinin üzerinde bir para edecek ise satılmasından yanayım.
İleride lan buna şu parayı verdiler nasıl satmadık ne salakmışız deme ihtimalimiz çok yüksek.
Gerekirse seneye geri alırız, bkz. Boey :)

Sezon başında yaşattığı o hainlik olmasa şimdi deli gibi sevilecekti bu sezonki performansı sonrasında.

Ama taraftarın bir bölümünde bir burukluk yarattı maalesef. Çok kızgındım ama biraz dindi kızgınlığım bir kaç aydır. Sezonun oyuncularından birisi.

İlk sıraya Uğurcan'ı yazarım ama. Uğurcan olmasa hem ligde hem de CL'de çok farklı şeyler yaşardık.

Geri
Üst Alt