#53 Barış Alper Yılmaz

Dibini sıyırdık herifin. Bu şekilde yılda 60 maç topu al ileri doğru koş dersek seviye zaten atlayamayacak. Her daim kalmasını istiyorum rakipler için ürkütücü bir futbolcu. Yorgun ve bitkin olmadığında yıkamayacağı ve hızıyla geçemeyeceği topçu yok.

1778606060959.webp

Durdurun şunu durdurunnn

the next step dancing GIF by CBBC

Umarım ayrılır. Futbolunu iyice geliştirir. Tomas muller olarak geri döner 28 inde falan.

yeni yabancı kuralının resmileşmesiyle birlikte, önümüzdeki sezonun şampiyonluk şifresi yine BARIŞ ALPER YILMAZ olmuştur bence.

fb'in o kalitede bir yerli oyuncu bulması mümkün değil. osimhen kadar fark yaratıyor herif.

5 sene üst üste şampiyon olmayı istiyorsak, kesinlikle bir şekilde ikna edilip 1 sene daha takımda kalmalı.

Oyun içi katkısı tartışılmaz fakat son hücum aksiyonları sıfır ve kritik maçlarda gol bulamıyor ben yüksek bir teklif alabileceğini düşünmüyorum, dünya kupasında eşik atlaması lazım artık.
Büyük maç ve turnuva karnesi kağıt üzerinde kötü maalesef.

25/26 Şampiyonlar liginde 12 maç => 1 gol
24/25 Avrupa liginde 9 maç => 1 gol
23/24 Şampiyonlar ligi elemeleri + Şampiyonlar ligi + Avrupa ligi playoff total 14 maç (az süre almış 615 dk) => 0 gol
23/24 Avrupa Şampiyonası 5 maç (hepsi 90 dk) => 0 gol, toplam milli takım kariyeri 33 maç 2 gol

4 senede ligde toplam 24 derbi maçında 1 gol (Son fb maçındaki penaltı)

Biraz daha zam yaparak 2030'a kadar yeni sozlesme yapilmalidir.

Oyun içi katkısı tartışılmaz fakat son hücum aksiyonları sıfır ve kritik maçlarda gol bulamıyor ben yüksek bir teklif alabileceğini düşünmüyorum, dünya kupasında eşik atlaması lazım artık.
Büyük maç ve turnuva karnesi kağıt üzerinde kötü maalesef.

25/26 Şampiyonlar liginde 12 maç => 1 gol
24/25 Avrupa liginde 9 maç => 1 gol
23/24 Şampiyonlar ligi elemeleri + Şampiyonlar ligi + Avrupa ligi playoff total 14 maç (az süre almış 615 dk) => 0 gol
23/24 Avrupa Şampiyonası 5 maç (hepsi 90 dk) => 0 gol, toplam milli takım kariyeri 33 maç 2 gol

4 senede ligde toplam 24 derbi maçında 1 gol (Son fb maçındaki penaltı)
Yok reis barış alper eleştirilemez asla öyle deme

Skorer olması için tekniğini geliştirmesi elzem. Bu yaştan sonra yapabilir mi muamma. Forvete evrilmesini bekliyorum ileri ki dönemde bu bitiricilik ve teknikle o da zor malesef. Hayvan gibi çalım, pas ve bitiricilik çalışmalı. Takıma yararı tempo ve dinamizm konusunda oluyor. O da son maçlarda malesef yerlerde sürünüyordu.

Skorer olması için tekniğini geliştirmesi elzem. Bu yaştan sonra yapabilir mi muamma. Forvete evrilmesini bekliyorum ileri ki dönemde bu bitiricilik ve teknikle o da zor malesef. Hayvan gibi çalım, pas ve bitiricilik çalışmalı. Takıma yararı tempo ve dinamizm konusunda oluyor. O da son maçlarda malesef yerlerde sürünüyordu.
Teknik birazda doğuştan gelen bir yetenek o konuda fazla ileri gideceğini sanmıyorum

O yüzden sol açıkta değil de sağ açıkta oynaması hem kendisine hem de takıma fayda sağlar. En güzel örneği de son Antalya maçı..solda patır patır dökülürken sağ kanada geçince oradan 2 gol bulmuştuk sayesinde.

Geri
Üst Alt