#53 Barış Alper Yılmaz

Galiba bu kez gidiyor

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yolu acık olsun

Eksiklerimiz varken bir de çok farklı mevkilerde oynayabilen ve joker bir oyuncuyu satmak büyük kumar olur ama 40 milyon veriliyorsa hemen satılsın. Geçen sene yaptığı çiğliği unutmamak lazım, gitmek istiyorsa ki istediği söyleniyor ederi varken gitsin.

Kimse kusura bakmasın baris gibi bir oyuncu icin yazılanları gorunce ,bizim taraftar tahmin ettiğimden daha gerizekaliymis diyorum ki hoca taraftar gibi dusunmuyor allahtan

Nöbette geyik yapıyoruz da hakikaten yeri çok zor dolar.

görcez ya cl öncesi anadolu deplasmanında süper starlarının 5 km koşup takımlarının domalmasını izleyince ne dicek bakalım gassaraylılar
Superstar falan alabileceğimizi de sanmıyorum, boş mevkiyi dolduramıyorlar daha, yeni boşalan mevkiyi hiç dolduramazlar.

Biraz empati yeteneği olan herkes barisin her konuda haklı olduğunu anlar ve oyuncuya degil ona haksızlık yapanlara söver,taraftarın seviyesi fenerlileri geçecek bu gidisle

muslera'yı, mertens'i bir sene daha oynasın diye ikna etmeye çalışıp duruyorlardı geçen sezon barış'ı ikna ettiler. hatta daha iyi bir lige, arap takımından daha iyi bir takımdan teklif gelirse kolaylık göstereceği yazılıyordu kulübün geçen sezon. barış gitmek isterse bu sefer ikna edebileceklerini sanmıyorum.

Normal şartlarda değerini bulan herkes gider. Gider de bu mevcut yerli yabancı kuralında değil. Anladığım kadarı ile bu sefer Barış gitmek istemiyor da bizim ahrazlar satmak istiyor. Demek ki hakikaten para yok kulüpte. Haysiyetsizler soymuş kulübü. Divan toplantısı oldu. O kadar divan üyesinden bir kişi çıkıp nereye gitti bu paralar diye hesap sormadı. Madem Barış'ı transfer sezonunun en kritik zamanında satmayı düşünüyorsun o vakit Aral Şimşir'i, Salih Özcan'ı niye kaçırdın derler adama. Yok aga bizim bu ahrazlar ile olmaz bu iş. Yine şampiyon olursak rakiplerin kerizliğinden oluruz gibi görünüyor. CL içinse beklentim kalmadı artık.

Madem illa satılacak o vakit Keçiörengücü payı hariç 45 milyon avro kar edip öyle satsınlar.

Geri
Üst Alt