#53 Barış Alper Yılmaz

Buraya gelip gelip ben demiştim demek istemem ama benim için sürpriz bir durum yok fizik olarak iyi olmalı ve denemeye devam etmeli çünkü başardığında şansa başarıyor o yüzden deneme sayısını artırmaktan başka bir çaresi yok bu yaştan sonra kafasını kaldırmayı öğrenemez maalesef

Şu performanstan sonra utanip siyah ekran koysana profiline bakalim gorelim ne kadar delikanlisin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Cok dusunceli cocuk ha valla. Sirf satip kazanacagimiz paranin bi kismi onceki kulubune gitmesin diye bok gibi top oynuyo cok dusunceli valla Galatasaray menfaatlerini nasil da dusunuyo aslan parcasi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Futbolu geçtim hayatında yürüyüş bile yapmayanlar profesyonel sporla ilgili yorum yapınca cok komik oluyor ,yinede yazalım seneyi 60 civari macla tamamlayıp tatil yapmadan dunya kupasi oynayan sonra yine dogru duzgun tatil yapamayan ozellikle fizik gücüyle hicbir oyuncu su an ust seviyeye çıkamaz ,bay ve osiensen bu takimda olmasa nasil rezillikler olacağını görememek se ayri rezillik

Hakikaten eğer ısrarlı bir şekilde gitmek istiyorsa zorla niye tutuyoruz adamı? 20 üzeri bir teklif gelir herhalde. 40-50 falan uçmaya gerek yok. 25-30 arası bu adamın max ulaşabileceği seviye bence. Varsa teklif göndersinler.

Barış Alper böyle oynamaya devam ederse kesilir

İlk yarıda 0/3 dribbling

2/7 ikili mücadele

İlk yarı verdiği pas sayısı 5

Ayrıca az daha kaptırdığı top gol oluyordu yaydan frikik oldu.

Zirvedeyken göndermediğimize çok pişman olacağız gibi durmakta

Yapamıyor değil yapmıyor sanki. Fiziksel değil mental bir problem var gibi.

Geri
Üst Alt