Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.917
- 1.644
- 2.223
Yemisim fizigini hizini herifte beyin yok yetenek yok. Her mac bu arkadasin sacmaliklarini izlemek zorundamiyiz? Vallahi biktim bu heriften
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olur mu ya? Daha turşusunu kuracağız.Sezon basinda satilsin denildigimde hain ilan edildik en iyi yerli oyuncumuz satilirmi dedi , dusus yasayacagi belliyidi para ederken satmamiz gerekirdi.
Yok, Barış artık yedek olmalı. Sağ bekte Sallai den bile dengesiz oynar. Sürekli kafa gider, adamlara dalar penaltı yapar.Sen artık sağ beksin
Allah Muhammed aşkına şu spastik kafa vuruşunu deneme artık. Icardi gibi gelişine voleyi yapıştır gibi bir beklentim yok da yani dün o savunma arkasına atılan topa yaptığın hareket neydi yav?
Yediğimiz son frikik golünde Sallai’nin yaptığı faule uyuz oldum yaYok, Barış artık yedek olmalı. Sağ bekte Sallai den bile dengesiz oynar. Sürekli kafa gider, adamlara dalar penaltı yapar.
İyi durumda olduğunda da tek yapabildiği boğuşmaktı. Övülen Juventus maçlarında da tek yaptığı vurup gitmekti. Sıfır yetenek seti var adamda. Osimhen'in de Barış'tan sıkıldığından forvet yerine kanat transferi istediği için Leao'nun transfer edildiğini eminim ama kanıtlayamam.Bitik durumda yav
Van dijkle boğşan herifti
Dün herifin tek omuzu vurup yere serdi