#53 Barış Alper Yılmaz

Muhtemelen 2.Hasan Şaş vakası olarak anılacak satılmadığı için. Hasan yine az maaş alıyordu buna verdiğimiz para 6 milyon.

2-3 mac ust uste yedek kalmasi iyi olur.

Sezon sonunda 30M+ teklif geldigi an kabul et. Bir daha satamazsin, zaten fizik olarak dustugu an 2. lig topcusundan farki kalmayacak. Teknik ve oyun zekasi olmadigi icin fazla elde tutmak mantikli degil bizim icin.

Çok ciddi fundamental eksiklikleri var.
Yani şöyle ki; günümüz futbolunda bir çok oyuncuya üstün olduğu fiziksel özellikleri mevcut. Bu özellikleriyle Galatasaray'a ve üst düzey futbola tutunuyor.
Ama temel futbol bilgisi olarak inanılmaz zayıf ve ısrarla gelişemiyor. 30 milyonluk teklifleri Avrupa'dan alması bu sebeple futbol hayatı boyunca imkansız olacak.

Yedek kulübesinin sertliğini arttıracak ve oyunun gerektirdiği noktalarda, kendine has özellikleriyle takıma katkı sağlayabilecek bir konuma getirilmeli.
Bu rol için el sıkışmaması halinde de Arabistan yarımadasına pazarlanarak elden çıkartılmalı.

En az 4-5 maç bu yokmuş gibi davranılmalı. Sonradan oyuna bile girmemeli ki aklı başına gelsin. Kendisini bulunmaz hint kumaşı sanıyor galiba. Bunu yazdım ama Kocaeli maçında ilk 11'de olacağını da biliyorum. Sn hocamız herkesi siler ama Barış'a dokunmaz.

Bilmem kaç milli maç ve avrupa maçında sadece 3 golü olan futbolcu, bizim takımda ilk 11 oyuncusu olamaz. Tek yapabildiği sağına vurup gitmek onuda artık yapamıyor.

Allah Muhammed aşkına şu spastik kafa vuruşunu deneme artık. Icardi gibi gelişine voleyi yapıştır gibi bir beklentim yok da yani dün o savunma arkasına atılan topa yaptığın hareket neydi yav?

Mesela 3-4 topta aşırı mücadele edip kazandı ama rahatlıkla pas verip oyun kuracağımız yerde pası vermeyip topu ayağında tutup sürekli kaybetti.O kadar yaptığın mücadele boşa gidiyor her seferinde aynı şey.İçeriye orta deniyor ama elimizde kafa vuracak kimse yok.Ortalar zaten kötü.Tamamen karışık ne denk gelirse oyunu.

Sende adam olsan, onu gurur olsa. Hocam ben en fazla kanat oynarım , santrafor değil bu takımdaki arkadaşlarıma da ayıp dersin. Senden de olmaz, yedek bile olarak takımda kalacak seviyede değilsin.

Bitik durumda yav
Van dijkle boğşan herifti
Dün herifin tek omuzu vurup yere serdi
İyi durumda olduğunda da tek yapabildiği boğuşmaktı. Övülen Juventus maçlarında da tek yaptığı vurup gitmekti. Sıfır yetenek seti var adamda. Osimhen'in de Barış'tan sıkıldığından forvet yerine kanat transferi istediği için Leao'nun transfer edildiğini eminim ama kanıtlayamam.

Kendisini en cok elestirenlerden biriyim ama mevkisi forvet degil.Ayrica sol kanattan ziyade sag kanatta daha basarili olacagini dusunuyorum.Ancak her zaman dedigim gibi zamaninda oyunculara talep varken satmak gerekiyor.

Geri
Üst Alt