#53 Barış Alper Yılmaz

Onad baba bu iyi bir pas değil ki

Icardi çok iyi bitirmiş

Yoksa öyle volenin dağa taşa gitme ihtimali de hiç az değil

Barış'a kızmak insafsızlık olur bu pozisyonda

Leao'nun çalımlarla geldiği pozisyonda o şekilde auta vole atmışlığı da var Başakşehir maçında bu arada
Zaten Icardi'ninki ekstra bir iş. Önceki mesajda onu söyledim. Ama Barış'ın bu topa kafasının arkasıyla vurmaya çalışmalarından bezdim. İşin kötüsü bunu denemeyi bırakmıyor. Ayağıyla topu uzaya dikse gram sinirlenmem. En azından denedi derim. Oradan kafayla o şekilde gol atmayı denemek fizik kurallarını da zorlayan saçma sapan bir fantezi.

sağ bek oynadığı en kötü mevkilerden. sol bek en iyisiydi. ama en nihayetinde bu adam futbolcu değil. satılıp kurtulunması gerekirken şimdi elimizde ayı gibi maaşıyla sözleşmesi bitesiye kadar sürünür

Biz bunu neden satmadık, teklif mi gelmedi, geldi de biz mi beğenmedik? Zirvesini bulmuş adamı satmamak bizde gelenek zaten, modern dönem Hasan Şaş olmaz umarım başımıza.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şampiyonlar Ligi seviyesinde bulduğunu atan takımlar kolay fark yaratıyor. Bizde 10 denemede 1 sonuç anca alan adamlar var hep.

Ayağı odundan farksız zaten maaşı alınca da yatışa geçti kabahat bunda değil buna 6 milyon maaş verenlerde yıldız maaşı verirsen tabi bi yeri kalkar

geçen sezon son anlarda transfer teklifi geldiği için satılmadı satılmamasının doğru olduğunu da özellikle ş. liginde gördük. bu sezon ciddi transfer teklifi geldiğini sanmıyorum. milli takımda tüm oyuncular kötüydü zaten belki orada iş yapsaydı yine teklif gelirdi.

Bu elemanı 3-5-2 veya direkt 4 lü beki olarak değerlenirek çoktan yüksek rakama gitmişti. Hücumdaki beceriksizliğini görüyor herkes.

Kizaga cekilmeli artik, iyice keremlesmeye basladi, elestiriler daha fazla artmadan kulübede otursun biraz

Bu yaz satılıp ona göre kadro kurulmalıydı ama beceriksiz yönetimden ne beklenir.

Bıhtım senin olmayan futbol zekandan bea olm

Herşeyi yaparsın da o futbol aklı yerine gelmez

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu torpillinin 11 oynadığı her maç boykot diyorum
kaana torpilli diyorduk o bile bundan fayda sağlar en azından zekası tooçu için ideal

Bugün de cacık gibi oynarsan seni ilk teklifte satacağız

Geri
Üst Alt